Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 10 листопада 2019, 04:38
5641
15

Челсі в гостях мінімально переграв Славію

Єдиний у матчі гол на рахунку Алонсо

| Оновлено 10 листопада 2019, 04:38
5641
15
Челсі в гостях мінімально переграв Славію
З усіх пар 1/4 фіналу Ліги Європи найбільш передбачуваним було протистояння «Славії» та «Челсі». Чехи вже зробили кілька подвигів, зокрема вибивши з розіграшу «Севілью», і також були неприємним для «Динамо» суперником. Англійці ж були впевнені в своїх силах, в АПЛ вони продовжують битву за право потрапити в першу четвірку, тому рішення залишити на лаві запасних Азара і Канте було логічним.
 
Однак, як показав матч, без француза і бельгійця гра гостей в центрі поля втратила стрункість. За рахунок більш високого класу «Челсі» все ж тримав суперника на відстані від своїх воріт. Кілька разів господарі ударами з середньої та дальньої дистанції тривожили Кепу, але той був дуже спокійний. Єдиний гольовий момент а першому таймі створили гості, але м'яч після гарматного удару Вілліана з лінії штрафного потрапив а поперечину.
 
На початку другого тайму хід матчу змінився, гості взяли м'яч під свій контроль, але як і раніше гру не загострювали. Вихід Азара, а потім і Канте, безумовно, посилив «Челсі», але додав лише трохи гостроти атакам синіх. Здавалося, що безгольову нічия стане закономірним підсумком матчу, але за п'ять хвилин до закінчення зустрічі гості забили переможний гол і вирвали перемогу. Після чергового навісу Вілліана відірвався від суперника Алонсо і головою вколотив м'яч у ворота Коларжа, практично поставивши хрест на надіях чехів пробитися в півфінал.
 
Ліга Європи. 1/4 фіналу
 
«Славія» - «Челсі» - 0: 1
 
     Алонсо (85)
 
  Цоуфал (83)
 
«Славія»: Колар - Цоуфал, Нгадеу-Нгаджуі, Делі, Боржил- Траоре, Шевчик, Крал - Масопуст (Гушбауер, 73), Олайінка (ван Бурке, 82), Стох (Змргал, 64)
 
«Челсі»: Аріссабалага - Аспілікуета, Крістенсен, Рюдігер, Алонсо - Барклі (Лофтус-Чик, 75), Жоржиньо, Ковачич (Канте, 67) - Педро (Азар, 59), Жиру, Вілліан
 
Арбітр: Фелікс Цвайер (Німеччина)
 
  Стадіон: «Еден»
 
СЛАВІЯ-ЧЕЛСІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzz
правду сказал Сарри про физику игроков Динамо.
У Славии то игроки в целом ничем не лучше чем у ДК, но с физикой полный порядок, вот и показали нормальную игру. И под физикой имеется в виду не только физическая мощь (как многие ошибочно подумали), а движения без мяча, резкость, скорость рывков... поэтому их как стоячих всех и обыгрывали, потому что не успевали, а со Славие такого и близко не было.
Vgfxdr Jgvv
Чего никто не вспоминает что дк славию выбило в этом сезоне?
pont0017
Любителям пляжных мальчиков рекомендую глянуть на состав Славии. Ни одного латиноса, но есть результат.