Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:45
5214
0

Славія - Челсі. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Чи зможуть чехи і далі дивувати?

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:45
5214
0
Славія - Челсі. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
twitter.com/slaviaofficial

Можна сказати, що «Челсі» везе з жеребом в Лізі Європи. Спершу лондонська команда пройшла київське «Динамо» з загальним рахунком 8:0, а тепер буде в 1/4 фіналу турніру грати з празькою «Славією».

«Сині» зараз виглядають непогано, вигравши в чемпіонаті Англії три поспіль матчу при 7 забитих і одному пропущеному голі. Такі результати, а також невдачі конкурентів, дозволили «Челсі» переміститися на 3-е місце з хорошими шансами успішно завершити боротьбу за топ-4 і повернення в Лігу чемпіонів. Здається, ще один сезон в Лізі Європи нікому в клубі не потрібен.

І тут перед «Челсі» піднімається питання подальшої боротьби за Лігу Європи і витрат сили саме на це змагання, або ж краще зосередитися на топ-4 АПЛ. Там бій ще не закінчено, і «Челсі» випереджає 6-й «Манчестер Юнайтед» лише на 5 очок, а попереду у команди ще матчі проти «Ліверпуля» і МЮ. Команда Мауріціо Сарри буде безумовним фаворитом битви з «Славією», але й недооцінювати суперника не варто.



Чехи впевнено лідирують в своєму чемпіонаті, випереджаючи «Вікторію» на 7 очок. «Славія» в усіх турнірах не програє з 17-го лютого, а в останніх двох матчах пражани забили 10 голів і пропустили лише 1 раз. Недооцінювати команду не варто, і в протистоянні з «Севільєю» вже був показаний запал «Славії» та здатність атакувати. На виїзді чехи зіграли 2:2, а у себе вдоам в напруженому матчі з додатковим часом перемогли 4:3. Але любляча атакувати «Севілья» - це одне, а досить прагматичний «Челсі» напевно не дасть опоненту розвернутися.

Перший матч лондонці проводять на виїзді, і, швидше за все, зможе вирішити свої питання в цьому поєдинку.

11 апреля, четвер

«Славія» – «Челсі»
 Прага. Стадіон «Сінобу». 22:00
ТВ-трансляція на ТК Футбол 2
 
Прогноз Sport.ua — 1:3
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.