Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

12 квітня 2019, 09:00
Формула 1
Гран-прі Китаю 2019. Вільна практика
Гонка завершена
Формула 1
| Оновлено 11 квітня 2019, 15:49
6386
0

Гран-прі Китаю. 1000 гонка Ф-1, Феттель проти Хемілтона і Леклера

У Китаї пройде третій етап сезону Формули-1

| Оновлено 11 квітня 2019, 15:49
6386
0
Гран-прі Китаю. 1000 гонка Ф-1, Феттель проти Хемілтона і Леклера
twitter.com/f1

Ювілейна гонка Ф-1, невдачі Феррарі

Гран-прі Китаю буде особливим для Формули-1, так як гонка стане 1000-ю
в історії серії. Керівництво напевно запланує ряд заходів, але нам важливіше, щоб цікавим вийшов гран-прі в цілому. І очікувати цього є всі підстави. Незважаючи на те, що пілоти Мерседеса зайняли перші два місця в стартових двох гонках, розклад сил ще не до кінця зрозумілий.

У Бахрейні Феррарі показала, що має більш швидкий болід, проте проблеми з надійністю мотора не дозволили Шарлю ЛеКлер добути дебютну перемогу в Ф-1. У будь-якому випадку Скудерія була значно швидше Мерседеса весь минулий гоночний уїк-енд, а німецьку команду найбільше хвилює відставання на прямих. Багато хто відзначає, що двигун Феррарі зараз потужніше, а боліди випереджають конкурента на прямих. І все одно команда не може здобути перемогу через різні проблем: то були труднощі з налаштуваннями в Австралії, то технічні проблеми в Бахрейні.

twitter.com/F1

Чи виправиться Феррарі в Китаї? У Мерседесі напевно сподіваються, що ні.

Що стосується Ред Булла, то поки в команді визнають відставання, тому Бики залишаються третьою силою. Більш того, проблема навіть не в моторі Хонди, а в шасі. Провідний інженер Едріан Ньюї визнав, що зараз воно знаходиться не на тому рівні, на якому хотілося б команді, хоча шасі завжди було сильною стороною саме Ред Булла.

Феттель поки не показує свій рівень

Від Себастьяна Феттеля після минулого провального сезону чекали повернення до колишньої форми, коли німецький пілот демонструє безпомилкову їзду і здатний конкурувати з Льюїсом Хемілтоном. Поки не виходить. І якщо в Австралії це пояснили проблемами з налаштуваннями боліда, то в Бахрейні Феттель програв не тільки Хемілтону, але і напарнику. Шарль Леклер проводив чудовий гран-прі, і якби не проблеми з мотором, впевнено б узяв свою дебютну перемогу в Ф-1. І для Себа такий виступ Леклера навіть гірше, ніж перемога Хемілтона.

Шарль на старті показує схожу швидкість, а ось помилок у нього менше. Феттель же в минулій гонці допустив ряд помилок, в тому числі в боротьбі з Хемілтоном. Пілота розвернуло точно таким же чином, як це кілька разів трапилося в минулому чемпіонаті. Навіть офіційний Twitter Ф-1 тролить Феттеля за його регулярні розвороти.

Поки Себ не вказує покращень відносно 2018 року, і Леклер цим користується. Бачить це і Хемілтон, який відмінно вміє використовувати психологічні ігри. Льюїс заявив, мовляв, Леклер ще свої перемоги добуде, але зараз він вже явно швидше Феттеля. Подивимося на реакцію 4-кратного чемпіона світу, якщо така ситуація збережеться і далі. Поки в команді вдається утримувати ситуацію у відносинах між напарниками під контролем.

Загальний залік

Поки Феррарі ніяк не може провести стабільну гонку, на вершині загального заліку два пілоти Мерседеса і Макс Ферстаппен з Ред Булла. Валттері Боттас на один пункт випереджає Хемілтона, а ось Ферстаппен відстає вже досить серйозно. Топ-5 замикають Леклер і Феттель, і якщо вони не хочуть відстати ще більше, потрібно терміново повертатися до перемог.

Кращим серед інших є Кімі Райкконена на Альфа Ромео.



Розклад заїзду

П'ятниця


Перша практика - 05:00 - 6:30

Друга практика - 09:00 - 10:30

Субота

Третя практика - 6:00 - 07:00

Кваліфікація - 9:00

Неділя

Гонка - 9:10

 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині
Футбол | 09 травня 2024, 14:24 18
ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині

Арбітр прийняв помилкове рішення та не дозволив матчу перейти в овертайм

Динамо обіграло Шахтар в юнацькому класичному
Футбол | 10 травня 2024, 13:35 3
Динамо обіграло Шахтар в юнацькому класичному

Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь киян

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.