Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
|
20536
45

ФРАНКОВ: «Мораеса поспішали натуралізувати і не подали запит у ФІФА»

Спеціаліст шокований непрофесіоналізмом менеджерів ФФУ

ФРАНКОВ: «Мораеса поспішали натуралізувати і не подали запит у ФІФА»
Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков прокоментував справу щодо натуралізації Жуніора Мораеса.
 
«Мені огидні ті менеджери, які не зробили нічого, щоб убезпечити себе в подібній ситуації - а саме, виходячи з суто політичних міркувань, так поспішали натуралізувати гравця, що не потурбувалися запитом до відповідного комітету ФІФА», - повідомив Франков.
 
Нагадаємо, що Федерації футболу Люксембургу та Португалії подали скарги в УЄФА через участь форварда «Шахтаря» в матчах з ними, наполягаючи, що він не мав права брати участь в цих іграх.
 
Мораес отримав український паспорт лише за кілька днів до матчу з португальцями, але представники ФФП і ФФЛ стверджують, що він не прожив в Україні необхідні п'ять років без перерви, як це прописано в законі.
 
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс
Футбол | 23 квітня 2024, 23:59 72
Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс

Команда Артети святкувала найбільшу перемогу в історії стосунків між цими колективами

Лаціо – Ювентус – 2:1. Туринці – у фіналі Кубка. Відео голів та огляд
Футбол | 24 квітня 2024, 00:55 0
Лаціо – Ювентус – 2:1. Туринці – у фіналі Кубка. Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд поєдинку-відповідь півфіналу Кубка Італії

Коментарі 45
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kerch30
И никто ни за что не ответит. Клоунада на всіх рівнях в країні
kvlad200760
А давайте не зараз шукати винних,а тоді коли УЕФА визнає що при натуралізації Мораєса були припущені помилки.І якщо УЕФА визнає ФФУ винною. Головне це дотриматися двох умов "коли" і "якщо". А наразі це просто кидання гною на ветилятор.Коли ж ми навчимося реагувати по факту а не по припущенню!А то образно кажучі вже і пики друг другу начистили а виявиться пізніше що не було за що!!! І це нам пропонує робити журналіст! Да він просто звичайний пропагандон,тільки не політичний а спортивний!!!
Вячеслав Самойлов
Ну, не знаю - кто именно "лоханулся" в ФФУ с вопросом Мораеса, но вот кто мог "стукануть" (ну, или с ЧЬЕЙ подачи португальцам подбросили эту информацию) - мне уже практически ясно.
Как там народная мудрость гласит: "видно пана по халявах"?
zac1310
Если всё так, то это залёт, и даже при удачном исходе ответственного нужно штрафануть. А при неудачном...
Этож надо проявить в таком важном вопросе такую беспечность
doktor09
Вот навіщо прихильники Суркіса розпалюють вогонь? Ніякого рішення ще не було-а срач лунає...
Pavel
хто в курсах коли оголосять рiшення
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
sahka1981
kvlad200760, 12.04.2019 12:09
Після ситуаціїї з молод збірною ю-17, "атестацією" і справою Вереса і т.д.,всім зрозуміло, що нікого покарано не буде...
А в федерації Португалії, напевно сидять, не сумісники - депутати і прокурори з підробленими дипломами, як у нас, а нормальні фахівці, яким вистачить мізків, як мінімум, зайти хоча б на Вікіпедію і інші сайти, аби самим співставити дати перебування Мораеса в Україні...
sahka1981
Чомусь в цій справі шукають не того, хто винен, а хто капнув (Хоча про "стуканув" ми чуємо від ФФУ і Денисова ніяких доказів то не має, ті ж португальці чомусь не виклали скрін ніби то анонімного листа, скоріш за все його і не існує, і дезу про "стукача" придумали, аби хоч трохи відвернути увагу від справжніх винуватців). Це міг зробити і журналіст Арно Беда, або я. І що? Треба оформляти все без злодійських замашок і все буде добре.
Владимир Копяк
Давайте сделаем какие-то выводы из случившегося. Сейчас уже не важно кто "заложил", может и они сами до этого дошли, не везде дураки работают. Второе. Кто бы конкретно не лоханулся в ФФУ ( а там есть конкретный человек, который отвечает за данный участок работы), они своего сотрудника сдавать не будут - у них коллективная ответственность, все знают что это такое. Третье. В УЕФА и ФИФА такие-же коррупционеры сидят, как и у нас в ФФУ. Отсюда напрашивается вывод - за соответствующую сумму денег они готовы порешать этот вопрос. Все положения всех законов и уставов у этих организаций прописаны так, что можно трактовать с любой стороны и все будет правильно. Думаю, что ворон ворону глаза не выколет.Четвертое. А нужно-ли сейчас это Павелко и компашке? Ведь грядут эпохальные события, после которых к футбольной власти может вернуться ГМС, и этот вариант очень вероятен, учитывая давнюю дружбу ГМС с людьми из окружения Зеленского. И работа в этом направлении ведется очень целенаправленная. ГМС таких обид со стороны зарвавшегося Павелко прощать НИКОГДА не будет. Рупь за сто. Павелко со своей мутной командой наворотил сколько делов, думая что Порошенко пришел навсегда, что работы для следаков НАБУ хватит надолго.
Lion
Какой лузер еще не высказывался по этому поводу.
sahka1981
В деле Мораеса вдруг обнаружился португальский след - клубный тренер бразильца, оказывается, португалец. Который, как известно, открыто симпатизировал землякам из "Браги", когда она играла против украинской "Зари", и который наверняка симпатизирует землякам из сборной Португалии - когда она спорит за путевку на чемпионат Европы с Украиной...
Плюс.
Украинское гражданство Мораесу выхлопотал именно клуб португальского тренера бразильца, обладающий всем пакетом документов относительно его карьеры.
И хлопотал Мораесу украинское гражданство клуб не для того, чтобы бывший бразилец забивал голы в ворота сборной Португалии, а для того, чтобы он не считался иностранцем в матчах чемпионата и Кубка Украины... – написал Линник на своей странице в Фейсбуке.
sahka1981
Для тебя Ринат чемпионат...
Сергей Лесив
Ця фраза підтверджує, хто про це потурбувався?
Коля Драган
а от через кого це все спливає через Суркісів і їх прихлебателів таких як цей Франков
Дмитрий Нечаев
Страна профессионалов
Муґунот
чего это сразу "торопились"?
просто так старались угодить Ах... какому клубу, что не разменивались на всякие мелочи типа запросов в фифа
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex86 1
Если жахнут то большего позора по сути и не было и ну их нахрен шахтарских бразил от которых пока толку все равно - 0 их гребаных натурализаций вместе с таким же фФУ
ShakhtarUberAlles
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил