Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 11 квітня 2019, 04:38
3021
1

Массіміліано АЛЛЕГРІ: «У Аякса дуже класна команда»

Наставник «Ювентуса» прокоментував нічию з амстердамським клубом

| Оновлено 11 квітня 2019, 04:38
3021
1
Массіміліано АЛЛЕГРІ: «У Аякса дуже класна команда»
marca.com. Массіміліано Аллегрі
Головний тренер «Ювентуса» Массіміліано Аллегрі прокоментував нічию з амстердамським «Аяксом» (1:1) в першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.
 
«Роналду знову довів, що є гравцем іншого рівня. Його переміщення, вміння вибрати момент ... все зовсім не так, як у інших.
 
Де Йонг - справжня рушійна сила «Аякса». Ми намагалися його контролювати за допомогою Бентанкура, проте де Йонг швидко це зрозумів, змістився глибше, і проти нього довелося діяти нападникам. Він був дуже хороший.
 
У «Аякса» дуже класна команда. Вона зберігає контроль над м'ячем, навіть коли для цього немає простору. Вважаю, що в обороні ми зіграли добре, хоча нам треба було діяти краще в ситуаціях, коли ми повертали собі м'яч в середині поля. У нас були труднощі після голу, так як ми були злегка шоковані тим, наскільки швидко «Аякс» забив. Але потім ми грали краще.
 
Ругані провів хороший матч, але я на цю тему не хвилювався, адже це дуже хороший захисник. Йому просто потрібно трохи поліпшити роботу з м'ячем. Сьогодні він виконав в обороні неймовірну роботу, як і вся лінія захисту», - сказав Аллегрі.
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Яценко
Ругані провалив гру повністю і забили з під нього. Він міг заблокувати удар, то навмисно пропустив. Аякс дійсно красави. Якби використали свої моменти, то перемогли б.