Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:44
5485
0

Арсенал — Наполі. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок, гідний Ліги чемпіонів

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:44
5485
0
Арсенал — Наполі. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
ФК Арсенал Лондон
У першому поєдинку 1/4 фіналу Ліги Європи лондонський «Арсенал» прийме неаполітанський «Наполі». Матч відбудеться в четвер, 11-го квітня, о 22:00 за київським часом.
 
Що й казати, суперники підібралися дуже відомі і сильні. Навряд чи хто-небудь здивувався б, якщо б ці команди зустрілись на тій же стадії, але в Лізі чемпіонів. Але... Стадіон — так стадіон, а Ліга Європи — так Ліга Європи. Навряд чи назва турніру всерйоз позначиться на характері поєдинку.
 
Поточний сезон складається для команд по-різному. «Арсенал» веде важкі бої в АПЛ за потрапляння в топ-4. Після 32-х зіграних турів команда посідає п'яте місце в турнірній таблиці, маючи в активі 63 очки за різниці забитих і пропущених м'ячів 65-40. До «Тоттенхема» — 1 очко, до «Челсі» — 3 очки. Так що «канонірам» потрапити в топ-4 цілком під силу.
 
«Наполі» програв «Ювентусу» боротьбу за чемпіонство, але, швидше за все, залишить за собою срібні медалі чемпіонату Італії з футболу. Після 31-го зіграного туру у «Наполі» 64 очки за різниці забитих і пропущених м'ячів 58-27. У найближчого переслідувача, міланського «Інтера», 57 очок, у лідируючого «Ювентуса» — 84 очки.
 
У Лізі Європи у суперників також видався різний шлях. «Наполі» виступав на груповому етапі Ліги чемпіонів, де посів третє місце в групі з ПСЖ, «Ліверпулем» і «Црвеною Звездою». Примітно, що неаполітанці набрали 9 очок, як і «Ліверпуль», і поступилися «червоним» тільки за додатковими показниками. В 1/16 фіналу Ліги Європи «Наполі» без проблем пройшов «Цюріх» (5:1 за сумою двох матчів), а в 1/8 фіналу ледь не обпікся у протистоянні з «Зальцбургом» (3:0, 1:3) .
 
«Арсенал» почав виступи в Лізі Європи прямо з групового турніру, де без проблем виграв групу, в складі якої також були лісабонський «Спортінг», полтавська «Ворскла» і «Карабах». На цьому етапі змагань «каноніри» здобули 16 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 12-2. Примітно, що обидва пропущені м'ячі лондонців на рахунку «Ворскли», яка поступилася «Арсеналу» у гостях із рахунком 2:4.
 
В 1/16 фіналу «Арсенал» спершу на виїзді програв БАТЕ, але вдома зумів взяти впевнений реванш (1:0, 0:3). В 1/8 фіналу ЛЄ «каноніри» змогли з величезними труднощами зломити опір французького «Ренна» — 1:3 на виїзді і 3:0 вдома.
 
Загалом, вдома «Арсенал» сильний як ніколи. «Наполі» прекрасно це розуміє, а тому навряд чи буде багато атакувати в першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи. Проте, свої моменти господарі повинні реалізувати.
 
Букмекери вважають «канонірів» фаворитами майбутньої зустрічі. Коефіцієнт на їх перемогу становить приблизно 2,4. Перемога гостей оцінюється коефіцієнтом 3,09, нічия — 3,53.
 
Орієнтовні склади:
 
«Арсенал»: Чех — Мустафі, Кошельни, Папастатопулос, Мейтленд-Найлз, Джака, Торрейра, Сеад Колашинац, Ремзі, Івобі, Обамеянг.
 
«Наполі»: Мерет — Малькюі, Максимович, Кулібалі, Руї, Кальєхон, Аллан, Руїс, Зелінські, Інсіньє, Мертенс.
 
Не зіграють: Холдінг, Бельєрін, Уелбек — Альбіоль, Діавара.

11 квітня, четвер

«Арсенал» — «Наполі»
Лондон. Стадіон «Емірейтс». 22:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Арбітр: Ундіано Мальєнко (Іспанія)
АРСЕНАЛ — НАПОЛІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 17
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Лунін не заслужив? Український воротар не потрапив у символічну команду ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 15:31 16
Лунін не заслужив? Український воротар не потрапив у символічну команду ЛЧ

Місце у воротах символічної команди зайняв Мануель Ноєр

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.