Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 10 квітня 2019, 21:33
5825
0

Україна впевнено обіграла Хорватію в другому товариському матчі

Підопічні Олександра Косенка тричі розписалися у воротах суперників

| Оновлено 10 квітня 2019, 21:33
5825
0
Україна впевнено обіграла Хорватію в другому товариському матчі
facebook.com/UKRAINEFUTSAL

Збірні України та Хорватії провели другу товариську зустріч в запорізькому Палаці спорту «Юність». У порівнянні з вчорашнім поєдинком, який завершився внічию з рахунком 1:1, тренерський штаб нашої команди зробив ґрунтовні перестановки в четвірках, а ворота було довірено захищати капітану «синьо-жовтих» Євгену Іваняку.

Вже на 1-й хвилині зустрічі біля воріт збірної Хорватії відбувся небезпечний момент, коли Разуванов, розібравшись з двома опонентами, пробив поруч зі штангою. «Синьо-жовті» міцно заволоділи територією і почали шукати підходи до воротарського «шашкових». Гості сконцентрувалися на руйнуванні атак нашої команди і якийсь час їм вдавалося справлятися з активними діями підопічних Олександра Косенка. Однак, помилка хорватів на своїй половині майданчика призвела до швидкого випаду нашої збірної: Корсун наблизився до воріт і віддав передачу Шотурмі, який точно пробив з гострого кута.

Українці продовжили активно атакувати, а у «шашкових» контргра зовсім не клеїлася. Перший по-справжньому небезпечний момент біля воріт Іваняка відбувся тільки в кінці першого тайму, коли Матай завершив контратаку ударом поруч зі штангою. До того моменту «синьо-жовтим» вдалося збільшити свою перевагу. Педяш завдав потужного удару з дальньої дистанції, Пріміч відбив м'яч, і Фаренюк з лету добив круглий снаряд у ворота.

У другому таймі кількість ударів по воротах збірної Хорватії ще більш збільшилася. Салтанов, Фаренюк, Королишин намагалися домогтися успіху, але голкіпер «шашкових» грав надійно. Третій гол наші футзалісти забили на початку останньої десятихвилинки зустрічі. Журбу, що в
ривався у воротарську, збив Хорват, і в ворота Хорватії був призначений шестиметровий удар. Футзальний пенальті реалізував сам постраждалий.

Хорвати занервували і вже до 35-й хвилині назбирали п'ять фолів. Власне, і шосте, пробивне порушення правил гостей не змусило себе довго чекати. Правда, Пріміч відбив м'яч після десятиметрового удару у виконанні Королишина. За три хвилини до кінця матчу «шашкові» почали грати з п'ятим польовим, роль якого була довірена Каньюху, але загострити ситуацію біля наших воріт їм так і не вдалося.


Товариський матч.

Україна - Хорватія - 3:0


Петро Шотурма (8), Артем Фаренюк (13), Сергій Журба (31, з пенальті)

На 36 хвилині Тарас Королишин не реалізував дабл-пенальті (воротар)


Володимир Разуванов (14) - Матей Хорват (31), Матай (36)

Україна: Іваняк - Королишин, Разуванов, Корсун, Шотурма - Радевич, Микитюк, Фаренюк, Журба, Білоцерківець, Салтанов, Д. Сорокін, Педяш

Хорватія: Пріміч, Мартінац, Перішич, Дураш, Хорват, Каньюх, Сутон, Гудашіч, Чекол - Юрліна, Матай, Вуколіч

Палац спорту «Юність» (Запоріжжя)

УКРАЇНА - ХОРВАТІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.