Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 10 квітня 2019, 15:22
7808
1

Збірна України зіграла внічию з Хорватією в першому товариському матчі

Команди обмінялися голами в першому таймі, і рахунок більш не змінився

| Оновлено 10 квітня 2019, 15:22
7808
1
Збірна України зіграла внічию з Хорватією в першому товариському матчі
5x5.org.ua

Збірна Хорватії була підібрана в суперники «синьо-жовтим» недаремно. Восени команда Олександра Косенка в рамках основного раунду кваліфікації ЧС-2020 зустрінеться з Македонією, Словенією і Косово, а стиль гри «шашкових» досить схожий з названими опонентами. При цьому хорвати по класу, безумовно, вище.

Останній раз наша збірна зустрічалася з хорватами два роки тому під час відбіркового турніру чемпіонату Європи. Тоді «синьо-жовтим» для завоювання прямої путівки на Євро потрібна була виключно перемога, і дісталася вона українцям з великими труднощами (поєдинок, що проходив
у київському Палаці спорту, завершився з рахунком 2:1 на користь збірної України). У нинішньому скликанні української дружини присутні вісім гравців, які протистояли хорватам в 2017-му. В тому числі, це автори голів у ворота балканців - Володимир Разуванов і Микола Білоцерківець.

Підопічні Косенка без розвідки почали зустріч і після стартового свистка провели декілька перспективних атак. Хорвати з відповіддю довго не чекали, причому перший же їх випад завершився результативно. Дураш прикрив м'яч корпусом метрах в восьми від воріт і з розвороту завдав точного удару.

Пропущений гол трохи остудив запал українців, та й «шашкові» не дозволяли нашим футзалістам вільно себе почувати на майданчику. Але тим не менше, моменти біля воріт Хорватії виникали. Мав зрівнювати рахунок Радевич, який не зміг замкнути простріл Шотурми. Зате своїм шансом скористався Білоцерківець. Взяття воріт було досить схоже з «хорватським», тільки пробив Микола з більш дальньої дистанції.

У другій половині зустрічі перевагою володіли господарі майданчика, які з різних позицій намагалися пробивати по воротах. Але численним ударам трохи не вистачало влучності, а в деяких епізодах чудово грав голкіпер збірної Хорватії Башковіч. Не відсиджувалися в захисті і «шашкові». Чого тільки вартий момент, коли Сутон вивалився один на один з Литвиненком. Наш голкіпер не дав опонентові себе переграти. Міг повторити скоєне в першому таймі Білоцерківець, але на цей раз Башковіч зіграв надійно.

У підсумку, фінальна сирена зафіксувала нічию. У середу команди знову зійдуться на майданчику запорізького Палацу спорту «Юність». Початок зустрічі - о 19:00.

Товариський матч.

Україна - Хорватія - 1:1


Микола Білоцерківець (16) - Дураш (2)

Україна: Литвиненко – Микитюк, Шотурма, Радевич, Фаренюк – Журба, Білоцерківець, Королишин, Разуванов – Корсун, Салтанов, Д. Сорокін, Педяш

Хорватія: Башкович – Мартінац, Перішич, Дураш, Хорват – Каньюх, Шутон, Гудашич, Чекол – Юрліна, Матай

Палац спорту «Юність» (Запоріжжя)

УКРАЇНА - ХОРВАТІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

 

 

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
Чому так мало часу грали з п'ятим польовим? Коли відпрацьовувати цей компонент гри, як не в спарингу з хорошим суперником?