Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 09 квітня 2019, 02:43
8446
19

Вболівальники Карпат розгромили 3 вагони в потязі Львів – Запоріжжя

Пасажири розбили скло у вікнах та тамбурах, викинули постільні приналежності

| Оновлено 09 квітня 2019, 02:43
8446
19
Вболівальники Карпат розгромили 3 вагони в потязі Львів – Запоріжжя
UZ
Вболівальники футбольного клубу «Карпати» 6 квітня розгромили три вагони в потязі Львів – Запоріжжя. З огляду на скарги пасажирів та працівників поїзної бригади, винуватцями безладу виявилися 250 пасажирів – вболівальники ФК «Карпати», які сіли в поїзд на станції Львів. Правоохоронців викликали майже на кожну станцію по ходу слідування поїзда, але жоден із представників Нацполіції, які приїжджали на виклики, не вжив заходів для врегулювання ситуації та вгамування хуліганів, повідомили в Укрзалізниці.
 
У поїзді № 120 Львів – Запоріжжя пасажири розбили скло у вікнах та тамбурах вагонів – загалом 12 вікон, викинули з поїзда 21 матрац, 25 подушок, 25 постільних комплектів, одну зимову ковдру та три вогнегасники. Укрзалізниця звернулася до МВС із проханням про супровід пасажирських поїздів працівниками поліції або Національної гвардії для забезпечення дотримання громадського порядку.
 
В свою чергу, в Нацполіції повідомляють, що діяли в рамках своїх повноважень та перевіряють інформацію про завдану футбольними фанатами шкоду залізничникам. Речник Нацполіції Ярослав Тракало розповів:
 
«Група вболівальників Карпат виїхала потягом Львів – Запоріжжя. Вони були сконцентровані у вагонах номер 4, 5 та 6. Після проходження станції Тернопіль до поліції надійшло звернення від начальника потяга, що група людей вчиняє хуліганські дії. На станції Хмельницький потяг зустрічали підрозділ поліції ТОР (Тактико-оперативного реагування), слідчо-оперативна група та поліція особливого призначення. Слідчо-оперативна група зайшла до потяга та задокументувала в тамбурах 4 і 5 вагону розбиті шибки. Велася відеофіксація. Були відібрані заяви у провідника і начальника потяга. Перевірка зазначених фактів триває».

У чвертьфіналі Кубка України з футболу «Карпати» програли на виїзді першолігову «Інгульцу» (1:1, пен. 4:5). Попередньо поєдинок мав відбутись на домашньому стадіоні суперника, в Петровому, однак, зважаючи на підвищений ажіотаж, гру перенесли до Олександрії.
 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 18:58 0
«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна

Джуд Беллінгем відзначив феноменальну гру українського воротаря

Знову хрести. Хавбек Шахтаря серйозно травмував коліно
Футбол | 19 квітня 2024, 10:37 0
Знову хрести. Хавбек Шахтаря серйозно травмував коліно

Майкон зараз виступає у Бразилії на правах оренди

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yaroslav1107
Особенно смешно когда львовяне называют свой город культурной столицей. Умора
Sunrise
Нет слов... Когда уже начнут сажать этих зверей в нашей стране? Чего ждут правоохранители? Трагедии?
Сергей Веклич
По хорошому,в правовій державі,ще по Хмельницькому мав увірватися ОМОН,дати їм 3,14 здивувався,пов'язати і зняти з поїзда!Ну це в правовій державі,а не в нас.Гляньте як на матчі Ліги Націй в Празі,хто з нашими там церемонився?В'язали,а потім розбиралися.
Arius
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Михаил Степанов
Вже багато років "Карпати" в підвалинах турнірної таблиці. І ти симпатизуєш їм і чекаєш щось. Що з'явиться гра, буде результат, єврокубки...І ось після такого виникає питання: А на *уя?! Щоб ганьбити своє місто і свою країну на більш високому рівні? Тільки щойно Львів відбув глядацьку дискваліфікацію, отримав два матчі відбору на Євро. І що нам с такими бидлом чекати? Нову дискваліфікацію?
kerch30
И хочуть щлб народ на стадіон ходив. С таким бидлом поруч сидіти себе не поважати. Може там Смалійчук ще був.
Владимир Пидвирный
Елементарна невихована бидлота. Квитки іменні - ось і роздати на всіх по повній програмі матеріальні збитки. Слів немає.
Alik Furmanov
"Карпати" вже дістали! Скільки можна терпіти це знущання? Ну немає сил,бажання і майстерності щось довести у Прем'єр лізі, так хоч з командою нижнього ешелону можна щось зробити? Звичайно уболівальники хочуть щось робити,чимось допомогти улюбленій команді,якось її розтрясни і опом'ятати. Ось чому постраждали вагони "Укрзалізниці". Але хіба ж цього буде достатньо? Ні,ніколи. Треба порозбивати всі дитячі майданчики при будинках і в дитячих садках. Повбивати всіх собах,на яких немає біло-зелених ошийників. І головне - насрати в фонтан у самому центрі міста. Ось після цього наші славні "Карпати" заграють, як належно.Будуть гострі передачі,добрий прийом м'яча,сильні і влучні удари по воротах суперників, а воротарі "Карпат" будуть намертво брати всі м'ячі і навіть мух і метеликів,які полетят у ствір наших воріт.
Фейсел
А где корыто? с собой забрали! культурные свиньи...
kerch30
А в минулому році Федецький получив після виліту від Прикарпаття. Все безнаказано. І ось продовження. Норкоманский клуб. Одне ім я лишилось
turist86
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=WFs_nThvGFs Хмельницький. Фанати громлять вагон поїзда. 09.04.19 Новини Хмельницького
turist86
Працівники Укрзалізниці самостійно не змогли урегулювати конфлікт, адже у потягу було 250 фанатів.
До зупинки в Хмельницькому пасажири встигли зіпсували обладнання 4-го, 5-го та 6-го вагонів у поїзді. Вболівальники розбили скло у вікнах та тамбурах вагонів. Пошкодили 12 вікон. На цьому фанати не зупинялися. Починаючи від станції Тернопіль вони систематично викидали з потягу майно Укрзалізниці. Викинули з поїзда 21 матрац, 25 подушок, 25 постільних комплектів, одну зимову ковдру та три вогнегасники.
У поліції говорять, що приїхали на виклик для того, щоб висадити фанатів, але начальник потягу прийняв рішення везти пасажирів далі.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=115&v=5QAWwRXD0EE Пьяные фанаты крушат поезд!!!
deed17
Не умеют на поездах кататься
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
I_LOVE_UKRAINE
Ні я в якому разі, не хочу виправдовувати поведінку вболівальників Карпат в данному випадку, бо рахую її неналежною і неправильною. Свої емоції потрібно контролювати, або принаймні намагатись це робити і не вестить на так звану "поведінку натовпу".
---------------
Але, хотів би вкотре звернути увагу, на місцевого провокатора "PFCLviv", який практично у кожному своєму комментарі несе провокації і цілеспрямовано розпалює ворожнечу у вболівальницькому середовищі. Переконаний він це робить осмисленно! Вже не кажучи, про постійні образи вболівальників, футболістів і клубу загалом з його боку. Вкотре прошу адмн.сайту звернути на це увагу, дякую!
Dmytro Dmytro
Назвіть мені клуби ультраси,яких не попушують закон і ведуть себе культурно? Кілька років тому ультра Наполі на 3млн.євро нанесла збитки місцевій залізниці. Не кажу,що це правильно,але...фанати булиина Майдані в перших рядах так само,як і зараз на донбасі.