Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
|
3604
0

Юрій ВЕРНИДУБ: «Будемо серйозно налаштовуватися на Інгулець»

Наставник «Зорі» - про підсумки жеребкування

Юрій ВЕРНИДУБ: «Будемо серйозно налаштовуватися на Інгулець»
ФК Зоря. Юрій Вернидуб

Головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб підвів підсумки жеребкування півфіналу Кубка України, яке звело його команду з «Інгульцем»:

«Що тут можна прокоментувати - це півфінал! Те, що в четвірці найсильніших виявилися дві команди Першої ліги, вже дуже багато про що говорить. «Дніпро-1» - безумовний лідер Першої ліги, а «Інгулець» - теж дуже непогана команда, що має хорошу інфраструктуру, хороший колектив і чудового тренера, якого я знаю ще з того часу, коли він грав в Запоріжжі. Те, що нам дістався саме «Інгулець» - ну, що ж, Кубок є Кубок, одна гра, в якій може бути все, що завгодно.

Хтось каже, що пощастило, мовляв, суперник з Першої ліги або з Прем'єр-ліги - це велика різниця. Але ж у кубкових турнірів своя специфіка. Думаю, ви спостерігали останній матч «Баварії» в Кубку Німеччини проти команди з нижчого дивізіону - скільки проблем було у гранда! Тому тут щось говорити про перевагу не варто. Потрібно дочекатися гри, і гра все покаже. Ми будемо налаштовуватися дуже серйозно, і точно так само серйозно налаштовуватиметься «Інгулець», адже для них суперник з Прем'єр-ліги - серйозний подразник. Це шанс, подібного якому, можливо, вже не буде.

- Перед жеребкуванням у вас були якісь переваги?
- Скажу чесно: ніяких переваг не було з самого початку. Два роки поспіль ми потрапляли то на «Динамо», то на «Шахтар» - такою була доля. Ми просто виходили і грали. Так, програвали, але боролися з повною віддачею і створювали багато проблем супернику. З тим же «Шахтарем», коли 2:0 вигравали, але врешті-решт програли ... Це футбол.

- Деякі вболівальники вже передчувають фінал Кубка України «Зоря» - «Шахтар» ...
- Можна смакувати все, що завгодно, але давайте спочатку дочекаємося півфіналів. У футболі, як і в будь-якому виді спорту, можна сподіватися на одне, а результат буде зовсім іншим. Я думаю, що «Карпати» теж були задоволені, що в 1/4 їм грати з «Інгульцем», а підсумок ми знаємо ...

Незалежно від суперника треба підходити до кожного матчу, особливо кубкового, з усією серйозністю і з хорошим настроєм. У кожної з команд, яка потрапила до півфіналу, є шанс потрапити у фінал. Ну а фінал - це взагалі непередбачувано. До слова, я думаю, що «Шахтарю» теж не буде легко з «Дніпром-1». Я ніколи прогнозів не роблю, потрібно дочекатися самих ігор. Важко щось передбачити, коли йде боротьба характерів. І тут немає різниці, яку лігу представляє команда ».

Джерело Football.ua
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 11
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі
Теніс | 29 березня 2024, 02:59 2
Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі

Карлос несподівано програв Григору Димитрову, Александр Звєрєв вибив Фабіана Марожана

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.