Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 06 квітня 2019, 14:28
6006
0

Барселона - Атлетико. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Головний поєдинок у боротьбі за «золото» Примери нинішнього сезону

| Оновлено 06 квітня 2019, 14:28
6006
0
Барселона - Атлетико. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Твіттер Барселони

В 31-му турі чемпіонату Іспанії відбудеться топ-матч, який матиме вирішальний вплив у боротьбі за чемпіонство. На «Камп Ноу» зустрінуться «Барселона» і «Атлетико». Каталонці, міцно влаштувавшись на першому місці в турнірній таблиці, за вісім турів до фінішу першості випереджають «матрацників», що йдуть другими, на вісім очок. Цілком комфортна перевага. Враховуючи, що після гри з командою Сімеоне у «Барси» на турнірному шляху не передбачається особливо небезпечних суперників, можна стверджувати, що якщо підопічні Вальверде не програють цей поєдинок, їх можна сміливо починати поздоровляти в черговим чемпіонством. Отже, для мадридців цей матч - єдиний шанс залишитися в чемпіонській гонці. І для того, щоб цей шанс здійснився, гостям неодмінно треба вигравати.

А ось зробити це буде дуже непросто. «Барселона» в рідних стінах не програє вже 14 матчів поспіль. У Примері «Барса» програла на «Камп Ноу» в нинішньому чемпіонаті лише одного разу - в листопаді минулого року «Бетису» (3:4). До того ж, в минулій грі чемпіонату - проти «Вільярреала» - Вальверде виставив неоптимальний склад. Піке пропустив цю зустріч, а Мессі з Ракитичем відіграли менше години на двох. Прагматичний тренер каталонців явно робив ставку на гру проти «Атлетико» і поєдинок Ліги чемпіонів, що йшов за нею, проти «Манчестер Юнайтед». Напевно, тому матч проти «Вільярреала» вийшов для «Барселони» дуже сумбурним і неоднозначним: команда пропустила відразу чотири м'ячі, хоча стільки ж і забила. Можна не сумніватися, що в грі з «матрацниками» Вальверде випустить оптимальний на даний момент склад.

Команді Сімеоне в цьому матчі не позаздриш. «Барселона» не програє «Атлетико» останні сім поєдинків. Більше того, під керівництвом Дієго Сімеоне мадридці ще жодного разу не вигравали в каталонців на виїзді. У крайніх 16 матчах «Атлетико» лише одного разу не пропустив від «Барселони». Так що «Барсу» можна сміливо назвати незручним суперником для мадридського колективу. Правда, з різницею в три і більше м'ячів «Барселона» не обігравала свого принципового суперника вже давно - з 2012 року. Складно чекати і від цього поєдинку цілий розсип забитих м'ячів. Практично усі іспанські спортивні ЗМІ сходяться в тому, що в цьому матчі буде забито максимум два м'ячі. І один з них - точно у ворота гостей.

«Барселоні» в цьому поєдинку не допоможуть травмовані Рафинья, Дембеле і Сіллессен, Відаль пропустить матч через перебір карток. У гостей в лазареті Лемар і Лукас. Коста і Мората на радість Сімеоне вже в строю, але ще не набрали оптимальних кондицій.

Орієнтовні склади:

«Барселона»: тер Штеген, Роберто, Піке, Альба, Семеду, Ракитич, Бускетс, Артур, Коутиньо, Суарес, Мессі

 «Атлетико»: Облак, Луіс, Хименес, Годін, Савич, Коку, Сауль, Тейє, Ернандес, Корреа, Грізманн.

                                                                                                  6 квітня, субота

«Барселона» – «Атлетико»
 Барселона. «Камп Ноу». 21:45
ТВ-трансляція на сервісі Megogo
Арбітр: Хесус Мансано
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коуч Евертона оцінив матч із Ліверпулем та прокоментував травму Миколенка
Футбол | 25 квітня 2024, 03:55 1
Коуч Евертона оцінив матч із Ліверпулем та прокоментував травму Миколенка

Шон Дайч та «Евертон» обіграли підопічних Юргена Клоппа 2:0 в АПЛ

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 15
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.