Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 квітня 2019, 00:01
4158
4

Маріуполь в більшості зломив опір Львова

Команда Олександра Бабича розпочала другий етап чемпіонату з непростої гостьової перемоги

| Оновлено 04 квітня 2019, 00:01
4158
4
Маріуполь в більшості зломив опір Львова
ФК Львів

Зустріч почалася в невисокому темпі, а суперники сконцентрувалися переважно на руйнуванні конструктивних дій один одного. Було помітно, що над командами тяжіє результат, і безпека своїх воріт входить в першочергові плани як «Львова», так і «Маріуполя».

Перша загроза воротам господарів поля виникла вже дуже несподівано. Навіс зі штрафного, причому досить безадресний, ледь не став результативним після того, як м'яч, ударившись о газон, попрямував у кут. Бандура в стрибку впорався з такою підступністю круглого снаряду. Відповідь «Львова» відбулася також зі штрафного удару, але Педро пробив поруч зі штангою. Відкрив рахунок в матчі інший бразилець. Ліпе зі штрафного з далекої відстані пробив бездоганно - 1:0.

Друга половина тайму проходила за ігрової переваги гостей. Близьким до успіху був Зубков, який отримав можливість пробити з льоту з меж штрафного. Зробив це півзахисник «Маріуполя» не кращим чином. Як не досяг мети і удар головою у виконанні Яворського, який замикав навісну передачу з лівого флангу. На перерву команди вирушили з мінімальною перевагою «левів».

Багато в чому ключова подія поєдинку відбулася на 53-й хвилині. Під час навісу з кутового Мартан в своєму штрафному притримав Чоботенка і арбітр Микола Балакін без роздумів вказав на 11-тиметрову позначку. Але і так суворим покаранням рефері не обмежився, показавши другу жовту картку бразильцеві. Зубков точним ударом реалізував пенальті.

Перевага перейшла до маріупольців, які помітно активізувалися, намагаючись реалізувати чисельну перевагу. Але забезпечувати собі лідерство в рахунку повинні були не вони, а львівські футболісти, які
організували стрімкий випад. Бруно втік один на один з Гальчуком і пробив дуже невдало. А покарання за таке недозволене марнотратство настало негайно. Розрізною передачею Зубкова сповна скористався Борячук, який відправив м'яч у ворота з меж штрафного. Він же через кілька миттєвостей зобов'язаний був закріпити перевагу своєї команди, але з близької відстані пробив вище воріт.

І все ж, третього пропущеного голу львів'янам уникнути не вдалося. Зубков перед штрафним майданчиком суперників хитнув захисника і обвідним ударом змусив капітулювати Бандуру. На рахунку Олександра сьогодні - два голи та асист, справжній MVP матчу!

Але львів'яни не здалися і відразу ж скоротили відставання. Зробив це ударом з меж штрафного Приймак. Втім, врятувати зустріч «левам» не вдалося. Все, на що вони награли за час, що залишився - це удар Адамюка після навісу з кутового, з яким впорався голкіпер. Маріупольці на останніх хвилинах усіма правдами та неправдами намагалися довести гру до переможного закінчення. Власне, з цим завданням вони успішно впоралися.

Завдяки перемозі у Львові «Маріуполь» обійшов у турнірній таблиці не тільки своїх сьогоднішніх суперників, а й «Зорю», піднявшись на четверту позицію. А команда Юрія Бакалова поки залишається шостою зайвою в боротьбі за єврокубкову зону. Правда, попереду ще чимало матчів, так що розв'язка тут далеко не настала.


Українська Прем'єр-ліга. 23-й тур.

«Львів» - «Маріуполь» - 2:3


Ліпе (22), Владислав Приймак (80) - Олександр Зубков (55, з пенальті, 77), Андрій Борячук (70)

Альваро (19), Мартан (36) - Данило Ігнатенко (21), Євген Гальчук (90)

Мартан (53, повторне попередження)

«Львів»: Олександр Бандура, Володимир Адамюк, Вадим Парамонов, Олександр Насонов, Сергій Борзенко, Мартан, Сабіно (Владислав Приймак, 64), Ліпе, Альваро, Педро (Пернамбуко, 58), Бруно (Вісенте, 73)

«Маріуполь»: Євген Гальчук, Ігор Кирюханцев (Владислав Вакула, 67), Павло Полегенько, Сергій Чоботенко, Сергій Яворський, Валерій Федорчук, Данило Ігнатенко, В'ячеслав Чурко (Ілля Путря, 88), Олександр Зубков, Сергій Горбунов, Данило Сікан (Андрій Борячук, 58)

Арбітр: Микола Балакін (Київська область)

Стадіон «Україна» (Львів)

Глядачі 1200

Температура: 5 ° C

Протокольні дані звірені з офіційними.


ЛЬВІВ - МАРІУПОЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 15
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд
Футбол | 18 квітня 2024, 01:40 5
Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд

Дивіться найцікавіші моменти матчу-відповіді головного єврокубка

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mariupolec
Lviv до євро-кубків? Та ні чушкарі, Маріуполь понадь усе.
Dmytro Dmytro
Без фанатів,без традицій синьо-г@мняне...) Якесь мале кричало fekalu то напевне оте,що тут виписує
.)
Dmytro Dmytro
За що fekal дискваіфікували? Чому пусті трибуни? Ща що бан?)