Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
1439
0

Леся ЦУРЕНКО: «Вирішила зосередитися на великих турнірах»

Українська тенісистка - про найближчі плани

Леся ЦУРЕНКО: «Вирішила зосередитися на великих турнірах»
btu.org.ua

Українська тенісистка Леся Цуренко розповіла про свою травму, а також подальші плани і турнірі в Акапулько.

«Як ви вже знаєте - я пропустила турнір в Чарльстоні. Спочатку думала, що пошкодження зовсім незначне, і треба тільки відпочити 2-3 дня, проте рука захворіла, коли в Майамі я почала грати дитячим м'ячем. У місті після того, як знялася з турніру, залишилася довше саме для того, щоб краще підготуватися до Чарльстон, але тепер вирішила повернутися до Києва для повноцінного відновлення».

«Хотіла б також прокоментувати рішення не їхати в Акапулько, адже мене про це досить багато людей питали в соцмережах. Це рішення далося мені зовсім не просто, тому що турнір в Акапулько - в принципі мій улюблений турнір. До того ж, я там двічі поспіль перемагала. І в силу кліматичних особливостей міста, мене цей турнір завжди виснажував. Я відчувала велику втому після нього. Цього разу вирішила насамперед зосередитися на більш великих турнірах. Думаю, що вчинила правильно».

«Наступними змаганнями для мене повинні стати Штутгарт, Мадрид, Рим і Париж. Але поки я досить довго побуду в Києві і побачимо, як все складеться. Спасибі всім, хто підтримує мене», - розповіла Цуренко.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.