Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Дена Вайт не вірить, що Макгрегор остаточно завершив кар'єру

Президент UFC вважає, що зірковий боєць хоче виторгувати собі кращі умови

Дена Вайт не вірить, що Макгрегор остаточно завершив кар'єру
Daily Express. Конор Макгрегор, Дена Вайт
Оголошення Конора Макгрегора про завершення кар'єри можна сприймати по-різному: хтось вважає, що ірландець дійсно повісив рукавички на цвях, а хтось переконаний, що це публічний трюк, щоб відвернути увагу від його проблем з законом.
 
Президент UFC Дена Вайт знаходиться саме в числі тих людей, які вважають, що це тактика «Ноторіуса» спровокувати переговори з UFC щодо його частки в UFC.
 
«Ні, - відповів Дена, коли його запитали, чи вірить він, що Макгрегор дійсно завершив кар'єру. «Я думаю, що є певні речі, які хоче Конор і мені здається, що йому потрібно обговорити зі мною щось віч-на-віч. Напевно, ми зустрінемося в найближчі кілька тижнів і все вирішимо.
 
Послухайте, хто отримує більше поваги, ніж Конор Макгрегор? Залиште це. До нього ніколи не було проявлено поганого ставлення, тим більше з мого боку. І грошима його теж не обходили. Але він зачепився за ідею отримати частку акцій UFC. Наприклад, баскетбол, Майкл Джорджан не мав акцій ліги, і список на ньому не закінчується. Чи важливий Конор для спорту, для бренду UFC? Звичайно важливий. Це складне питання, але я вважаю, що є й інші шляхи задоволення його бажань. UFC буде тут довше, ніж Макгрегор, довше, ніж Дена Вайт і чим хто-небудь ще», - сказав Вайт.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.