Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Кубок України
| Оновлено 03 листопада 2021, 16:33
4324
3

Ураган виграв кубок України з футзалу

У фіналі івано-франківський клуб обіграв «Продексім»

| Оновлено 03 листопада 2021, 16:33
4324
3
Ураган виграв кубок України з футзалу
mfc-prodexim.com.ua
Івано-франківський «Ураган» став володарем Кубка України з футзалу. У фінальному матчі в рідних стінах вони обіграв херсонський «Продексім» з рахунком 4: 1.
 
Весь перший тайм йшла обоюдогостра гра і повинна була завершитися 0: 0, але все вирішили останні секунди тайму. За 5 секунд до сирени Шотурма вводив аут на половині суперника, але пробив у Когута, той швидко дав передачу на хід Фаренюк, який сильним ударом з 10-ти метрів відправив м'яч у ворота. Час на табло - 0,7 секунди, а рахунок 1: 0 на користь «Урагану».
 
Другий тайм гостям потрібно було вже починати гостріше, але забити знову вдалося господарям. На 25-й хвилині Фаренюк прийняв довгу передачу, розгорнув Корсуна, прострілив на дальню, і там Когут вніс м'яч у сітку. 0: 2 для «Продексіма».
 
На 28-й хвилині у воротах «Продексіма» Ципуна змінив Савенко, і це означало, що слід було чекати підключень Юрія до атак. Так незабаром і сталося, але передачу Савенко не прийняв Волянюк, і Абакшин ударом в порожні довів перевагу франківців до трьох м'ячів.
 
На 31-й хвилині у Роніньо ударом зліва в дальній кут один м'яч відіграв. Все вирішилося на 37-й хвилині. Втрата м'яча призвела до удару Федюка по порожнім - рахунок став 4: 1. Він і став підсумком всього кубкового фіналу.

«Ураган» – «Продексім» – 4:1 (1:0)

 
Голи: Фаренюк (20), Когут (25), Абакшин (28), Федюк (37) – Роніньо (31)
 
Попередження: Кордоба (40)
 
«Ураган» (Івано-Франківськ): Володимир Кардаш – Андрій Федюк (к), Роман Кордоба, Артем Фаренюк, Юрій Когут – Микола Микитюк, Андрій Лисенко, Ярослав Лебідь, Руслан Шеремета, Микита Сторожук, Андрій Цілик, Даниіл Абакшин, Владислав Моспан, Роман Колток
 
«Продексім» (Херсон): Кирило Ципун (Юрій Савенко, 28) – Віталій Скорий (к), Роніньо, Євген Ланко, Михайло Волянюк – Микола Білоцерківець, Максим Бессалов, Клаудіньо, Михайло Зварич, Ігор Корсун, Олексій Фетько, Петро Шотурма, В’ячеслав Чуднов

 

 

 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vit-2
Вітаю всім симпатиків Урагану з дебютною перемогою в Кубку України. Чемпіонами країни ми вже були і ось нарешті і кубок буде красувалися в Івано-Франківську.
Tymchuk Andriy
Четвертий фінал чотирьох виявився вдалим
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил