Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 30 березня 2019, 21:13
6281
7

Барселона здолала Еспаньол завдяки дублю Ліонеля Мессі

На «Камп Ноу» відбулося Каталонське дербі

| Оновлено 30 березня 2019, 21:13
6281
7
Барселона здолала Еспаньол завдяки дублю Ліонеля Мессі
twitter.com/fcbarcelona

У поєдинку 29-го туру чемпіонату Іспанії «Барселона» обіграла «Еспаньол» з рахунком 2:0.

У першому таймі «блаугранас» володіли перевагою, але особливо не поспішали нагнітати обстановку біля штрафної суперників. Втім, незважаючи на невисокий темп матчу, до перерви футболісти «Барселони» створили кілька моментів, які могли завершитися успіхом для господарів поля. Два з них не реалізував Ліонель Мессі, який в обох епізодах трохи не потрапив у ворота. У «папуг» шансів в атаці практично не було, і перша половина зустрічі завершилася з нулями на табло.

Не змінився малюнок поєдинку і після 15-хвилинної перерви. «Гранатові» дещо академічно намагалися розкрити оборону «папуг», які тривалий час справлялися з наскоками опонентів. Тренерський штаб Вальверде вирішив внести корективи в гру, випустивши на поле Серхіо Роберто і Малкома. «Гранатові» стали більш активно йти в атаку, а реалізували вони свою перевагу завдяки, звичайно ж, Лео Мессі. Аргентинець був збитий Санчесом в декількох сантиметрах від лінії штрафної «Еспаньола», а потім сам технічно перекинув м'яч через «стінку» зі стандарту. Сам Санчес намагався виправити свою помилку, але головою тільки підправив «сферу» в ворота, при цьому перешкодивши врятувати ситуацію голкіперу.



Після пропущеного гола «папуги» спробували більш агресивно заграти в атаку і зуміли створити кілька неприємних моментів для захисників «Барселони». Але зрівняти рахунок не вдалося, а в кінці матчу крапку поставив все той же Мессі, котрий точним ударом замкнув передачу Малкома.

Чемпіонат Іспанії. 29-й тур.

«Барселона» - «Еспаньол» - 2:0


Ліонель Мессі (71, 89)

Віктор Санчес (69), Естебан Гранеро (73), Адрія Педроса (87), Роберто Росалес (93)

«Барселона»: Марк-Андре тер Штеген, Жорді Альба, Жерар Піке, Нелсон Семеду (Малком, 60), Клеман Лангле, Серхіо Бускетс, Артур Рамос (Серхіо Роберто, 59), Іван Ракітіч, ​​Філіпе Коутіньйо (Артуро Відаль, 82), Ліонель Мессі, Луїс Суарес

«Еспаньол»: Дієго Лопес, Адрія Педроса, Роберто Росалес, Налдо, Льюїс Лопес, Маріо Ермосо, Марк Рока, Оскар Мелендо (Серхіо Гарсія, 66), Віктор Санчес (Алфа Семеду, 78), Естебан Гранеро, Борха Іглесіас (Ву Лей , 64)

Арбітр: Карлос Дель Серро Гранде

Стадіон: Камп Ноу (Барселона, Іспанія)

БАРСЕЛОНА - ЕСПАНЬОЛ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Долина
Месси бог футбола! Такие голы ложит, просто загляденье! Ждем 600 и больше голов за Барселону уже в ближайшее время.
Maxcrimea10
Если, даже не так, когда Барса выйдет в 1/2 ЛЧ, Месси можно давать золотой мяч уже сейчас, наперформил он в этом сезоне достаточно..)
Natam69
У випалку другого голу, як класно Мессі вийшов на ударну позицію. Це і є футбол вищого класу. Звичайно, що і пас був класний, це награні Барселонівські комбінації. Ну, а штрафні Мессі, майже як пенальті.
Dozor
...Тренерский штаб Гвардиолы решил внести коррективы в игру, выпустив на поле Серхио Роберто и Малкома )))
Он и Барсу оказывается на пол ставки тренирует))
Сергій Франчук
Тренерский штаб Гвардиолы? Невже повернувся?
Сергій Франчук
Тренерский штаб Гвардиолы? Невже повернувся?
Леонид Тимина
Просто Месси играет в футбол, который доставляет удовольствие ему и зрителям, а не красуется как некоторые (типа Рональдо, Коноплянки и т.п.). А заодно отрабатывает, на высшем уровне деньги, которые на него тратит Барселона. Это тебе не Модрич, обладатель ЗМ, который ничего не показывает. Наверное, кто голосовал за него, теперь им стыдно. Не оправдал доверие.