Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 30 березня 2019, 00:54
17412
6

Володимир БРИНЗАК: «Прийняли рішення довіряти своїм фахівцям»

Президент федерації біатлону прокоментував відставку Андрія Прокуніна

| Оновлено 30 березня 2019, 00:54
17412
6
Володимир БРИНЗАК: «Прийняли рішення довіряти своїм фахівцям»
Український біатлон. Володимир Бринзак
Президент федерації біатлону України Володимир Бринзак прокоментував відставку Андрія Прокуніна, наставника жіночої збірної України з біатлону:
 
«Припинення співпраці з нашою командою – рішення Андрія Прокуніна, до якого ми поставилися з розумінням. На сьогоднішній тренерській раді ми обговорювали питання подальшої організації роботи команди. І якщо по чоловічій вже є визначеність, то по жіночій збірній питання залишаються до другої половини квітня.
 
Швидше за все, молодіжна група і доросла команда будуть тренуватися за різними методиками, і в цій ситуації Андрій Прокунін висловив свої міркування про те, що така схема роботи не дозволить йому реалізувати свої тренерські ідеї. Поки ми не будемо робити різких дій з приводу нового тренера команди – працювати продовжать ті фахівці, які робили це і в минулому сезоні. Віта і Валя Семеренко, швидше за все, будуть і далі працювати з Григорієм Шамраєм, Настя Меркушина – з батьком, інші дівчата – під керівництвом Валерія Лєснікова, який буде відповідати за функціональну підготовку, а також Володимира Махлаева і Олександра Біланенко, які зосередяться на стрільбі.
 
Ми прийняли рішення більше довіряти нашим фахівцям – і в тренерському штабі, і в сервіс-групі. Тому будемо поступово йти від практики запрошення закордонних фахівців. Але всі кадрові питання ще будуть обговорюватися і затверджуватися під час тренерського семінару, який пройде в останній декаді квітня. Хто в цій ситуації формально буде головним – не головне, куди важливіше – зберегти команду, забезпечити подальший прогрес результатів у дівчат, проаналізувавши помилки, допущені в цьому сезоні, і не допускати їх в майбутньому. А тренерам в будь-якому випадку необхідно буде знаходити спільну мову. Упевнений, нашій команді під силу вирішувати найсерйозніші завдання».

Див. також: Аналіз роботи Андрія Прокуніна

 

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vit18
А як буде проводитися відбір біатлоністок на етапи Кубка Світу?
Solova63
Как Вита и Валя наработали с Шамраем мы видели. Весь сезон "наслаждались"! Походу будем и в следующем наслаждаться их сотрудничеством...
WladWest
Брынзак, не путай понятия "иностранный" с "рашистским". Мы не против иностранцев.