Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 29 березня 2019, 22:44
2927
3

Денис БЕРІНЧИК: «Бій Гвоздика з Нгумбу буде непростим»

Берінчик вірить в успіх «Гвоздя» і бажає йому перемоги

| Оновлено 29 березня 2019, 22:44
2927
3
Денис БЕРІНЧИК: «Бій Гвоздика з Нгумбу буде непростим»
24TV. Денис Берінчик
Володар пояса WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (10–0, 7 КО) висловив свій прогноз на поєдинок між чемпіоном світу за версією WBC Олександром Гвоздиком (16–0, 13 КО) і французом Дуду Нгумбу (38–8, 14 КО), претендентом на пояс:
 
«Думаю, бій з Нгумбу для Саші складеться непросто, незручно, тому що суперник непередбачуваний, завдає несподівані удари. Припускаю, що в другій половині бою Саша визначиться і почне пробивати свої коронні серії: вихід, лівий збоку, правий прямий.
 
У нього має все вийти, адже він багато працює, напевно, додав у швидкості. Ми за «Гвоздя», за Сашу! Саня, ми в тебе віримо! Перемоги тобі!»
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Чемпіон International WBO у легкій вазі Денис Берінчик @berinchyk зробив прогноз на поєдинок Олександр Гвоздик @alex_gvozdyk - Дуду Нгумбу @doudoungumbu : «Думаю, бій з Нгумбу для Сашка складеться непросто, незручно, тому що суперник непередбачуваний, завдає несподівані удари. Припускаю, що в другій половині бою Сашко визначиться і почне пробивати свої коронні серії: вихід, лівий збоку, правий прямий. У нього має все вийти, адже він багато працює, напевно, додав у швидкості. Ми за "nail", за Сашу! Саня, ми в тебе віримо! Перемоги тобі!» ???????? #berinchyk #беринчик #берінчик #гвоздік #гвоздик #gvozdyk #gvozdykngumbu #nail #oleksandrgvozdyk

Публикация от K2 Promotions Ukraine (@k2promotionsukraine)

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vladimir Starky
Пока Гвоздика еще хорошо не изучили. Да, нокаутировал Стивенсона. Но и Постол в свое время нокаутировал Матиссе. А чем это кончилось? Пожелаем Гвоздику победы!