Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 29 березня 2019, 10:07
6683
5

Фонд Реал Мадрид відкриє нові школи в Україні

Компанія Епіцентр планує створити свою професійну футбольну академію

| Оновлено 29 березня 2019, 10:07
6683
5
Фонд Реал Мадрид відкриє нові школи в Україні
ФК Реал
Це стало відомо при підписанні угоди про співробітництво між ГО «Епіцентр – дітям» та Фондом «Реал Мадрид», що була завірена підписами віце-президента Фонду «Реал Мадрид» Енрікє Санчеза та президента ГО «Епіцентр – дітям» Ярослава Несторовича. Домовленість передбачає розвиток соціально-спортивного проекту Фонду «Епіцентр – дітям» в Україні.
 
 
Першу соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид» вже відкрито у жовтні 2018 року у Тернополі. У ній займається 121 дитина з соціально незахищених родин: хлопчики і дівчатка  віком від 6 до 16 років з ризиком маргінального стану через важкі сімейні обставини, без засобів існування, сироти, напівсироти, діти з багатодітних сімей. 
 
 
Як розповів вице-президента ГО «Епіцентр – дітям» Тарас Герега, клуб «Реал» двічі на рік буде відряджати в Україну своїх тренерів, які протягом двух тижнів будуть ділитися з нашими тренерам методиками тренувань дітей.
 
«За півтора місяця буде відкрита школа у Хмельницькому. Далі - Київ, Київська область, Львів, потім Харків або Дніпро. Ми плануємо це зробити протягом двох років», - наголосив він.
 
Окрім того, за словами Тараса Гереги, компанія Епіцентр планує створити професійну футбольну академію: «Ми хочемо, щоб наші кращі вихованці мали можливість отримувати контракти з топ-клубами Європи, в першу чергу, звичайно, Іспанії».

«Ми дякуємо компанії «Епіцентр К» та ГО «Епіцентр – дітям» за допомогу. Без таких людей, як ви, було б неможливо розвивати проект в інших країнах та  втілювати покликання Фонду «Реал Мадрид» допомогти дітям знайти себе у цьому світі», - заявив директор з інституційних відносин ФК «Реал Мадрид» Еміліо Бутрагеньо.
 
 
Еміліо Бутрагеньо і Олександр Герега
 
За словами Олександра Гереги засновника компанії «Епіцентр», яка є фінансовим партнером проекту, угода стане запорукою розповсюдження соціальної ініціативи всією Україною.
 
«Ми в Епіцентрі звикли ставити собі високі цілі. Тому і в цьому проекті ставимо за мету створити одну з найкращих соціально-спортивних шкіл Фонду «Реал Мадрид» у світі. І це не просто амбіція, це бажання подарувати сотням дітей з незаможних родин шанс на інше життя», - наголосив Олександр Герега.
 
Виховна методологія Фонду «Реал Мадрид», що втілюється у проекті, базується на філософії «За РЕАЛьне виховання: Цінності та Спорт» та підручниках «Тренуючи футболу, навчаємо цінностям». 
 
Окрім  спортивних тренувань учні отримують можливість поглиблювати шкільне навчання, вивчати іноземні мови та мати соціо-культурні факультативні заняття: відвідувати музеї, театри, кінотеатри, лекції та екскурсії. У соціально-спортивній школі задіяна висококваліфікована команда професіоналів – координаторів, соціальних працівників, тренерів, вчителів, вихователів, психологів та волонтерів. 
 
Навчання у школі є абсолютно безкоштовним, вихованці школи забезпечуються харчуванням та спортивним інвентарем.
 

Фонд «Реал Мадрид» – це організація, що запроваджує соціальну діяльність ФК «Реал Мадрид» у всьому світі. На даному етапі працюють 900 соціально-спортивних проектів, спрямованих на виховання, інтеграцію та кооперацію для соціально незахищених верств населення, особливо для дітей віком 6-16 років у складних соціально-економічних умовах. Фонд нараховує більше 450 шкіл у понад 80 різних країнах світу на 5 континентах. Кількість бенефіціарів досягає 105 000 кожного сезону.
 
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sergeua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JulikoB
Если украинские талантливые дети стране не нужны, пусть хоть испанцы выведут их в люди.
JulikoB
А наши кошельки в это время негров из Бразилии покупают.
Фейсел
А в Луцке? Все не буду больше покупать в епицентре!
BERNARDOS
Читал, что свою сеть школ в Украине открывает также Бешикташ. Ну и отлично. Наши воры-олигархи могут только бразил покупать, а своих искать влом.