Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 березня 2019, 13:05
10124
6

МАЛИНОВСЬКИЙ: «Дуже важке поле, але для нас найважливіше - результат»

Півзахисник збірної України задоволений, що вдалося здобути перемогу над Люксембургом

| Оновлено 26 березня 2019, 13:05
10124
6
МАЛИНОВСЬКИЙ: «Дуже важке поле, але для нас найважливіше - результат»
ФФУ. Руслан Малиновський
Півзахисник збірної України Руслан Малиновський прокоментував перемогу над збірною Люксембургу (2:1) у відборі на Євро-2020.
 
— Грали на важкому полі, м'яч дуже дробив. Начебто і полили поле перед грою, а передачу ... Це не відмазка, звичайно. Ми чекали такої гри. Пропустили непотрібний м'яч і потім вже потрібно було забивати самим. У підсумку забили потрібні м'ячі. Думаю, це найголовніше. Для нас потрібна була перемога.
 
 Чи не було недооцінки суперника?
— Ні. Хлопці до кінця вірили, що можемо забити і бігли вперед, поспішали. У підсумку забили м'яч, який важливий для нас. Сюди ми їхали за результатом. Звичайно, хотілося показати наш футбол. Але важко на такому полі грати і показувати наш кращий футбол. Тому в другому таймі стало більше передач за спину. Тому що важко - якщо йде передача потрібно два, три, чотири торкання, щоб обробити м'яч. Дуже важке поле, але для нас найважливіше - результат.
 
— Руслан, згадай свій асист на 90+2-й хвилині?
— Добре замкнув хлопець! Головою здорово вклинився.
 
 Поле - найбільша проблема в сьогоднішньому матчі?
— А як розкрити оборону на поганому полі? Коли швидкість м'яча падає, ти віддаєш, а він дробить. Були робили помилки навіть в простих ситуаціях. Які ми в основному не робимо. Так, сьогодні, може, щось не виходило, але в першу чергу для нас зараз важливий результат.
 
—  Андрій Шевченко просив грати низом, не піднімати м'яч вгору. Це допомогло?
— Ми так почали грати і було важко. Але потім ми почали трохи більше підключати фланги. І в Жені Коноплянки був простір, він кілька разів обігрував, робив передачі. Але, повторюся, на такому полі важко обробляти м'яч. А коли ми стали програвати 0:1, вони стали ззаду всією командою, важко було. За таким полю, по такій грі ... Нам потрібні очки - у нас завдання потрапити на Євро.
 
 Нічия в матчі Португалія - ​​Сербія на руку вам?
— Важко сказати. Зараз ми дивимося на свою гру і у нас в червні буде два дуже важливих гри, в яких ми повинні брати максимум очок. Спочатку граємо з Сербією, добре, що це буде перша гра. Ми зможемо добре підготуватися і бути у всеозброєнні до цього матчу. Тим більше, граємо вдома. А зараз здобули чотири очки на виїзді — це досить непогано.

Опитування

Голосів 447
У чому причина невиразної гри збірної України проти Люксембургу?

Кадрові та тактичні рішення Андрія Шевченка

166 голосів 37.14 %

Втома футболістів після гри з Португалією

56 голосів 12.53 %

Недооцінена сила збірної Люксембургу

173 голоса 38.7 %

Інші причини або чинники

52 голоса 11.63 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Джерело Footboom
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Не розумію, як він опинився в збірній». Ващук розкритикував гравця України
Футбол | 27 березня 2024, 14:11 15
«Не розумію, як він опинився в збірній». Ващук розкритикував гравця України

Колишній захисник збірної України не вважає, що Таловєров відповідає рівню національної команди

Блукаюча роль Бражка, проблема із флангами, лідерство Циганкова та Судакова
Футбол | 27 березня 2024, 14:33 29
Блукаюча роль Бражка, проблема із флангами, лідерство Циганкова та Судакова

Олексій Сливченко аналізує вчорашній успіх збірної України у матчі проти Ісландії (2:1)

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
_1927_
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Орест Орищишин
Це провальний матч і коли після хорошої гри з Португалією тренер змінює в основі 5 футболістів це катастрофа. А поле - одинакове для обох команд
source02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Український Патріот
Шева проиграл в тактике! 4-1-4-1 плохая тактика для этого матча!
Alik Furmanov
Пусть такие победы Шевченко и вся сборная позасовывают себе в задницы. Там им самое место. Я люблю футбол, а не результаты футбольных матчей.Люксембург (территория 2500 кв.км, население 580000 человек). Их сборная показала ФУТБОЛ и огромную Украину спасло только чудо,если вспомнить созданные моменты футболистами Люксембурга. Причины позорной игры как всегда нишлись:1) "тяжелейший" перелёт из Лиссабона в Люксембург (2 с половиной часа). А как и сколько добираются наши клубы в Мариуполь?; 2) Плохое поле. А в каком состоянии большенство полей в Украине. А как на этом поле никому неизвестные футболисты Люксембурга разрывали раз за разом нашу оборону? Кочки не мешали?3) Не все игроки сборной смогли восстановиться после тяжелейшего матча с Португалией. После матча, где была только одна атака чужих ворот? После матча,который спас Пятов? Ребята устали? Пусть уйдут из футбола. Сейчас идёт набор грузчиков на бердичевский керпичный завод в ночную смену. Хорошая зарплата ~ 7500 грн. в месяц + премия 1200 грн.по итогам года ,спецодежда, малосемейное общежитие, автобус развозит бесплатно на работу и с работы. И никаких изнурительных тренеровок.Туда же требуется мастер смены. Контракт до пенсии и никаких журналистов. Хорошая тема для Шевченко... С победой тебя,наша славная сборная!!!...
Український Патріот
Если бы поставили 4-3-3 то сборная бы играла быстрее и в атаке было бы легче! тактика 4-1-4-1 растягивающая и она создавала провалы между линиями и из за этого трата времени, если им в этот отрезок удавалось прорываться между линиями с 4, а там, где 1 в центре получается они бежали на этом отрезке ближе к флангу и надо бежать назад было помогать. Короче тактика плохая! Надо было играть стандартной атакующей тактикой, которой играют все топовые команды - это тактика 4-3-3 и линии такими полу круглыми надо делать, как в спутниковой антенне, чтобы мяч можно было отдать с центра сразу на ход полузащитнику или с право или слева немного на ход, а тот мог дальше дать на флангового нападающего и тот уже с фланга делал падачу на 2 нападающих, забегающих в штрафную или немного назад на забегающих полузащитников или прострел или навес! Тактика 4-1-4-1 мало того, что провалы делала, так еще она мало людей в штрафной подразумевает и она получается удерживающая мяч, чтобы перекатывать мяч с фланга на фланг и с ней сложно забивать. То, какая будет игра на 75% решает тактика! Тактика паршивая 4-1-4-1 и игра такая же! И если бы нам не повезло с автоголом, то дальше я не представляю, как бы мы вышли из этой группы!