Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 23 березня 2019, 03:55
8239
3

Тарас СТЕПАНЕНКО: «Роналду робив для Португалії все, що міг»

Хавбек збірної України поділився враженнями про поєдинок із Португалією (0:0)

| Оновлено 23 березня 2019, 03:55
8239
3
Тарас СТЕПАНЕНКО: «Роналду робив для Португалії все, що міг»
dynamo.kiev.ua. Тарас Степаненко

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко поділився думками про поєдинок з Португалією (0:0). На думку Степаненка, збірна України змогла витримати темп, який запропонував суперник, і заслужено зіграла внічию.

«Важка гра. Було багато навісів, ударів по воротах. Слава Богу, що ми вистояли. Дуже непростий матч для нас, енерговитратний.

В кінці зустрічі я постійно дивився на табло. Зрозуміло, що ми низько сіли і давали можливість Португалії подавати стандарти. У кінцівці матчу помилилися позиційно і дозволили створити хороший момент біля наших воріт. Але і ми могли забити наприкінці матчу. Вважаю, що результат для нас позитивний.

Португалія – ​​команда високого рівня. Зрозуміло, що вони тримали темп. Не скажу, що дуже високий, але ми його витримали. Не можу сказати, що у нас хтось фізично підсів. Саня Зінченко спілкувався з Бернарду Сілвою, він сказав, що сильно втомився, а Роналду дуже злий був.

Кріштіану Роналду? Особливої установки, як з ним грати не було. Була командна установка, на якій говорили, як грати командою. Про Роналду персонально не говорили. Всі знають його сильні якості. Він і по воротах бив, і подавав – робив все, що міг для команди. Не може ж один постійно команду тягти.

Що сказали Мораесу? Привітали з дебютом. Він дуже старався, міг забити гол. Дуже засмутився, що не вдалося цього зробити.

Далі у нас матч з лідером групи – Люксембургом. Це не смішно, тому що Люксембург – дійсно хороша команда. Я проти них грав і знаю, що нас чекає непростий поєдинок», – передає слова Степаненко кореспондент Sport.ua Сергій Циба.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ShakhtarUberAlles
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Святослав Сташевский
топ игра Степаненко. Мегауровень. Зинченко и Миколенко аналогично.Пятов -ноу коммент. а еще говорят, что Украина лохи.
rosti79
Киргиз скоро на канале спорт 1 коментатором будет