Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 21 березня 2019, 12:57
1776
0

Максим МІХЕЛЬСОН: «Не дивлячись на поразку, ситуація не найгірша»

«Черкаські Мавпи» опустилися на останню сходинку в Суперлізі

| Оновлено 21 березня 2019, 12:57
1776
0
Максим МІХЕЛЬСОН: «Не дивлячись на поразку, ситуація не найгірша»
ФБУ. Максим Міхельсон
Головний тренер чинних чемпіонів України Максим Міхельсон прокоментував поразку «Черкаських Мавп» «Політехніку». Після цієї гри черкащани займають останню сходинку в турнірній таблиці.
 
«На цей матч треба дивитися під двома кутами. Один момент - ситуація в турнірній таблиці виходить не найгірша при цьому результаті. Не будемо приховувати, в першому раунді ми не хочемо потрапляти на «Дніпро». Другий момент - якщо дивитися на гру і її результат, звичайно ж, ми не хотіли спеціально програвати, билися до останнього за перемогу. Думаю, що матч однозначно сподобався уболівальникам в плані напруження і пристрастей. Уже яку гру ми показуємо хороший баскетбол, але результат ...
 
На якихось дурницях програємо. З одного боку, радує, що це не якісь системні дії. Просто на якихось моментах не вистачає концентрації і робимо маленькі помилки. Це можна виправити за рахунок елементарного самоконтролю і концентрації гравців. Всі ці речі розбираємо мільйон разів і все одно раз-по-раз помиляємося. Попереду на нас чекає остання гра з «Дніпром» і плей-оф. Зрозуміло, що в цьому сезоні будемо говорити про наш результати після завершення плей-офф. За рахунок цих ігор можемо виправити ситуацію з провальним регулярним чемпіонатом. Подивимося, що будемо в кінці сезону», - сказав Міхельсон.
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.