Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 15 листопада 2023, 05:06
3294
1

Стало відомо, коли офіційно оголосять дату бою Усика та Ф'юрі

Прес-конференцію заплановано на 16 листопада на стадіоні «Уемблі» в Лондоні

| Оновлено 15 листопада 2023, 05:06
3294
1
Стало відомо, коли офіційно оголосять дату бою Усика та Ф'юрі
YouTube. Усик та Ф'юрі

Українець Олександр Усик та британський боксер Тайсон Ф'юрі зустрінуться на рингу через 8 тижнів після початкової дати поєдинку за абсолютний титул у надважкій вазі. Якщо не трапиться жодних додаткових затримок.

Веб-портал BoxingScene підтвердив, що бій Ф'юрі – Усик запланований на 17 лютого 2024 року на Kingdom Arena в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Прес-конференцію заплановано на четвер, 16 листопада, на стадіоні «Уемблі» у Лондоні. На ній буде офіційно оголошено про бій за 4 пояси – на кону стоятиме титул Ф'юрі за версією WBC та пояси Усика за версіями IBF, IBO, WBA та WBO.

Інсайдер Майк Копінджер з ESPN уперше повідомив у вівторок, що 17 лютого стане датою бою між Ф'юрі та Усиком.

35-річний Ф'юрі та 36-річний Усик попередньо мали зустрітися 23 грудня в Ер-Ріяді. Їх довгоочікуваний об'єднавчий бій за титул було відкладено, тому що Ф'юрі провів важчий, ніж очікувалося, 10-раундовий бій проти колишнього чемпіона UFC у надважкій вазі Френсіса Нганну 28 жовтня на Kingdom Arena в Ер-Ріяді.

Нганну, який дебютував у професійному боксі, і одразу в головній події, збив Ф'юрі з ніг наприкінці третього раунду. Ф'юрі також отримав невеликий розтин у нижній лівій частині чола і пухлину навколо лівого ока. Насилу Ф'юрі виграв поєдинок роздільним рішенням суддів.

Якщо 12-раундовий бій не закінчиться нічиєю чи скасуванням, його переможець – британець Тайсон Ф'юрі (34–0–1, 24 КО) або українець Олександр Усиком (21–0, 14 КО) – стане першим абсолютним чемпіоном з боксу в суперважкій вазі у епоху чотирьох поясів.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kravets_2010
Треба написати "чергову" дату можливого бою.