Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 сiчня 2024, 14:19
2299
2

Марта КОСТЮК: Хтось вирішив, що війна закінчилася»

Українська тенісистка – про свист трибун після відмови потиснути руку білорусці

| Оновлено 03 сiчня 2024, 14:19
2299
2
Марта КОСТЮК: Хтось вирішив, що війна закінчилася»
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

20-річна українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала свист глядачів у її бік через те, що вона відмовилася потиснути руку білорусці Аріні Соболенко після матчу першого кола Ролан Гаррос 2023.

Після поразки в поєдинку з другою ракеткою світу Марта принципово відмовилася потиснути руку тенісистці з країни-агресора, за що її освистали глядачі на трибунах французького мейджора.

«Я не очікувала цього, але не знала, що це дасть такий великий розголос у світі. Минають години після матчу і я бачу, як багато новин починає з'являтися. Я не відчувала, що так буде. Справді, освистували мене. Не всі. Бо мене весь матч насправді підтримували більше, ніж її (Соболенко – прим.).

Просто потім якісь люди вирішили собі, що чомусь я повинна змінити свою позицію, і війна чомусь раптом закінчилася... Хоча я впевнена, що після того, як закінчиться війна, я продовжуватиму це робити. І коли я потім виходила з корту, мене теж трохи освистали. Я можу сказати, що відсотків 30-40 освистували, 60-70 – аплодували», – сказала Костюк.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Muskrat2
Це точний відсоток фашистів-свистунів, що голосують за руzку хвойду Ле Пен.
Трегубов Дмитрий
Ніколи раніше не свистіли - а тут раптом аж гуртом. Це була спланована акція, оскільки знали - що буде наприкінці матчу. Чому не працюють спецслужби!  Спорт зараз - це така сама війна як і  передова на фронті. Мабуть зірковим спортсменам навіть важче - бо вони стають жертвами масованих психологічних та інформаційних атак в одиночку