Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Словник кіберспорту
| Оновлено 03 листопада 2023, 15:07
4026
0

Що таке «тіммейт»

Значення ігрового терміну

| Оновлено 03 листопада 2023, 15:07
4026
0
Що таке «тіммейт»

Тіммейт це популярний термін в кіберспорті, який означає партнер по команді, «напарник, одноклубник». Аналогом цього поняття може бути слово «співкланер«, тобто учасник клану, який намагається досягти успіхів разом з іншими гравцями складу в бою проти інших геймерів.

Що значить тіммейт, можна розглянути і з іншого боку. За версією деяких геймерів, teammate є хоч і учасником певної команди, але постійно підводить її і ще називається «нубом, раком», що тягне всіх до поразки в грі. Такий тіммейт не вміє грати, але поводиться ніби професіонал, часто заграється, внаслідок чого команда програє. Але таке поняття не найпоширеніше. Все через те, що мало хто хоче, щоб подібний тіммейт був у складі клану навіть на турнірах без призових.

Тому в кіберспорті прийнято вважати єдине правильне визначення. Тіммейт - це напарник по команді, який всіма силами намагається відповідати її філософії, підтримувати встановлену стратегію і домагатися успіхів разом з партнерами. Коли підбирається склад, всі гравці доводять свої здібності, щоб отримати можливість виступати на високому рівні. Якщо команда проста, то можуть набирати всіх бажаючих.

Віктор Курко
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин