Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Словник кіберспорту
| Оновлено 03 листопада 2023, 13:51
1244
0

Греплінг: що це таке

Значення ігрового терміну

| Оновлено 03 листопада 2023, 13:51
1244
0
Греплінг: що це таке

Греплінг - це спеціальний напрямок або підвид спортивної боротьби, яка передбачає використання і поєднання різних прийомів з інших бойових мистецтв. Термін може називатися і по-іншому: Submission Fighting, No-Gi Grappling. Різні словосполучення використовуються і при організації змагань в назвах чемпіонатів. Скорочення grapp практично не використовується, хіба що при спілкуванні між спортсменами на форумах і в чатах.

У кіберспорті греплінг позначає ближній бій з використанням різних тактик, спрямованих на перемогу. В основному це відбувається в різних ММОРПГ-іграх, де потрібно вчитися воювати не тільки на відстані, але також походити по карті і, зближуючись з ворогом, вбити його і заробити потрібні очки.

Кожен гравець і шанувальник Дота 2 знайомий з Grappling Hook. Це не фраза для суперників в бою, яка відправляється в чаті, а навичка персонажа Pudge, що дозволяє йому переміщатися по будь-якій місцевості, щоб легше грати і перемагати. Цей скіл мало стосується поняття греплінг, але при використанні з іншими може вважатися таким.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин