Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Словник кіберспорту
| Оновлено 03 листопада 2023, 15:32
54609
0

Що таке GGWP?

Значення ігрового терміну

| Оновлено 03 листопада 2023, 15:32
54609
0
Що таке GGWP?

GG WP це загальноприйняте скорочення в кіберспорті, яке стало популярним серед геймерів в різних іграх. Дослівний переклад терміна практично не використовується, але важливо знати і його – Good Game, Well Played. У перекладі з англійської це означає “Хороша гра, прекрасно зіграно«. GGWP пишуть гравці суперникам в кінці гри, щоб похвалити за відмінно проведений поєдинок або відзначити професіоналізм. Аналогічним чином підкреслюється і повага.

OP GG WP використовується в Доті, CS, Lineage та інших популярних іграх. Причому в багатьох випадках застосовується тільки GG. Для позначення інших швидких послань, крім GGWP, вживаються такі скорочення:

  • GT – Good Try;
  • GL HF – Good Luck, Have Fun;
  • GJ – Great Job.

Що таке GGWP знають не тільки професіонали, але і всі геймери, які хоч раз грали по мережі або онлайн. В основному повідомлення зі скороченням відправляють обидві сторони сутички, висловлюючи таким чином повагу один одному. Також GGWP може написати гравець, який чогось навчився під час гри, в якості подяки більш майстерним геймерам. Вираз використовується в основному в англомовних чатах. Однак вже тривалий час термін використовується і в Україні, не втрачаючи популярності.

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин