Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Барселона - Леганес 19.02.2017

Прогноз користувачів

Опитування завершено
Барселона Барселона
Хто переможе?
Леганес Леганес
0 % 0
0 % 0
0 % 0

Очні зустрічі

Барселона Барселона
Леганес Леганес
89 % 8 перемог
0 % 0 нічиїх
11 % 1 перемог
FT 30.01.20 Барселона 5 : 0 Леганес Відео
FT 23.11.19 Леганес 1 : 2 Барселона Відео
FT 20.01.19 Барселона 3 : 1 Леганес
FT 26.09.18 Леганес 2 : 1 Барселона
FT 07.04.18 Барселона 3 : 1 Леганес
FT 18.11.17 Леганес 0 : 3 Барселона
FT 19.02.17 Барселона 2 : 1 Леганес
FT 17.09.16 Леганес 1 : 5 Барселона

Положення команд у турнірі

Чемпіонат Іспанії Прімера 23-й тур

Команда І В Н П З - П О Форма
2 Барселона 33 22 7 4 68 - 39 73 В В В П В
Повна таблиця
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
titanovec
90минута ПЕНАЛЬТИ Прям как в Украине лидеров судьи тащят
NATSGUL
Если проигрыш от ПСЖ был "случайностью, то Барса должна камень на камне не оставить от соперника.
Если же будет игра слабая - это кризис у Барсы...
Олександр Фурів
мдяяя... нас дуже довго Барса балувала високоякісним і смачним футболом. Ми наскільки звикли що Барса постійно повинна вигравати і стабільно показувати найвищий рівень футболу, що їхній теперішній спад чи може навіть деградація сприймається дуже різко з великим негативом. Тут потрібно зрозуміти що це невід'ємна частина футболу і в Реала теж таке було певний час. Теперішня політика керівництва Барселони нічого хорошого не принесе клубу, бо потрібно вже мати на поготові нових Хаві,Іньєсту, Пуйоля, БУскетса, Алвеса,Маскерано, та й Мессі з Суаресом вже теж далеко не молоді і пік форми вже минув,але адекватної заміни не має. Те що так довго будували Кройф та інші, чим завжди Барса так гордилася по-трохи руйнується і зводиться до банального бізнесу на трансферах,які як ми бачимо майже всі невдалі,окрім можливо Юмтіті і Деніса Суареса. Барса втрачає свій стиль і тої машини яку боялися всі тепер без надзусиль можуть обіграти відверті середняки чи навіть аутсайдери. Проти них навчилися грати і чудо напад МСН нічого толком не може зробити бо якщо немає взаємодії між усіма 3 ланками в команді то ніякі індивідуальні якості і таланти не допоможуть , бо футбол це командна гра. Чесно кажучи навіть інколи нецікаво стає дивитися їхні матчі а саме таку мляву і все більш примітивну і одноманітну гру. Система дала збій і вже так як раніше не працює. Енріке вже всім остаточно доказав що він не є тренером який може принести якусь новизну і вирішення проблем і як ми бачимо самі гравці вже в нього теж не вірять, можливо і дійсно зливають як свого часу Рафаеля Бенітеса в Реалі. Для Барси настає важкий час змін і випробувань. Хотілося б щоб новий тренер не зраджував стилю і філософії клубу, а керівництво нехай зробить ставку на школу своїх юних гравців. а не на всяких там Матьє, Дінь ,Гомеш, Алькасер чи Туран.
fiscik
я просто в шоке от такой игры Барсы
NATSGUL
Судя по первому тайму у Барсы всё же кризис...
sanitarium
О чем вы? Да, Барсе этот гол был нужен кровь из носу, но пенальти то был стопроцентный! Другое дело - Барса дно. Но это уже совсем другая история. ((((((((
fiscik
месси штрафной даже запости на 2 метра выше ворот и ржот
sergbarsa
сливают тренера
Олександр Фурів
цього слід було очікувати , не може Барса завжди домінувати у футболі будуть переміни
sanitarium
Энрике надо менять. Может он и неплохой тренер, но конкретно с Барсой он исчерпал себя на 200%. Ничего нового он им уже дать не может, а как играть со "старым" уже давно изучили все команды. Интересно было бы увидеть у руля Барсы Анчелотти. Ну или Уная Эмери.
sergbarsa
выиграют но игра уг..