Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну
Легка атлетика
| Оновлено 10 березня 2025, 10:59
236
0

Діана ГОНЧАРЕНКО: «Цей рік – просто не те, все не те»

Українка розповіла про свої враження від дебюту на ЧЄ

| Оновлено 10 березня 2025, 10:59
236
0
Діана ГОНЧАРЕНКО: «Цей рік – просто не те, все не те»
Дмитро Путінцев / ФЛАУ. Діана Гончаренко

Діана Гончаренко дебютувала на ЧЄ 2025 з легкої атлетики у приміщенні. Спортсменка змагалася у кваліфікації у бігу на 60 метрів.

Українка посіла 8 місце у своєму забігу, показавши результат 7.48 секунд, вибувши зі змагань.

За правилами, щоб пройти далі, треба було фінішувати в ТОП-4 забігу або потрапити за добором.

Спортсменка зізналась, що вона очікувала кращого результату:

«Не знаю, (чому не пробігла, як на чемпіонаті України – 7.29 с). Якби я знала, в чому секрет, я б уже давно це підкоригувала. Минулого року мені біглося настільки просто і легко, невимушено – ці результати в мене просто вилітали з-під ніг. Зараз я докладаю якихось нереальних зусиль, аби показати ці результати. Не знаю, з чим це пов'язано. Сподіваюся, ми знайдемо причину і над нею попрацюємо.

Почувалася добре, все було класно. Але цей рік – просто не те, все не те. У підготовці наче все було непогано, але з першого старту все пішло не так, як ми планували. Я потрапила цього року на чемпіонат Європи, дуже хотіла, але вже не мала жодних сподівань на нього. От потрапила – і дуже цьому рада.

Над результатами будемо працювати, але я дуже рада, натхнена тим, що я сюди потрапила. Це був мій дебютний чемпіонат такого рівня. Все дуже класно, готуємося далі», – сказала Гончаренко.

Варто зазначити, що особистий рекорд Діани у бігу на 60 м – 7.29 секунд, його встановили на чемпіонаті України у приміщенні – 2024.

Дмитро Гонтар Джерело: Суспільне Спорт
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.