Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
633
3

Хавбек Шахтаря: «Грали добре і заслужили перемогти у матчі з Динамо»

Бондаренко задоволений грою команди

Хавбек Шахтаря: «Грали добре і заслужили перемогти у матчі з Динамо»
ФК Шахтар. Артем Бондаренко

Хавбек «Шахтаря» Артем Бондаренко висловився після нічиєї 1:1 у матчі чемпіонату України проти «Динамо». Гравець забив, але команда у меншості не втримала перевагу.

– Артеме, нічия є саме тим результатом, на який заслуговували обидві команди, чи, все ж таки, «Шахтар» заслуговував на перемогу?
– Гадаю, ми заслуговували на перемогу, адже грали в дуже хороший футбол і створили багато моментів. Зрозуміло, що після червоної картки довелося захищатися останні 30 хвилин, але до того ми домінували та вели в рахунку. Прикро, що не втримали перемогу, проте, думаю, ми продемонстрували гідну гру.

– Як відчувався градус українського класичного на полі?
– Градус, як завжди, був: усі бачили емоції та пристрасть. «Динамо» хотіло перемогти, і ми також. Від перших хвилин – жовті картки, напруга, тож, гадаю, глядачам було цікаво спостерігати за грою.

– Ти відкрив рахунок, проте момент із голом був дещо незрозумілим. Пригадай його та опиши.
– Якщо чесно, не зовсім пам’ятаю. Судаков подавав кутовий, і в штрафному було багато відскоків. Спочатку, здається, Егіналду пробив у ворота, але захисники винесли з лінії. Я просто першим зорієнтувався, і м’яч залетів у сітку.

– Ти сказав, що після вилучення Криськіва ви мали більше оборонятися. Розкажи, наскільки складно було грати в меншості?
– Складно грати проти такої команди, як «Динамо», ведучи в рахунку. Ми хотіли втримати перемогу, адже з огляду на турнірне становище це було важливо. Прикро, що пропустили наприкінці зустрічі, але це футбол.

– Замість тебе в другому таймі на поле вийшов Тарас Степаненко. Як поява капітана вплинула на гру?
– Тарас – це капітан з характером, який допомагає в складних ситуаціях, і гра вимагала такої надійної персони, як Степаненко, тому він вийшов на поле і намагався зберегти рахунок.

– Чи можна сказати, що ця гра проти київського «Динамо» є однією з найкращих у сезоні?
– До червоної картки, гадаю, що так. Як уже казав, був чудовий футбол з хорошим суперником на його полі. Хочеться сказати, що це був найкращий матч, але ми не довели його до перемоги, тому, напевно, не можу цього стверджувати.

– Після гри ви подякували вболівальникам, були присутні ультрас. Наскільки важлива підтримка під час українського класичного?
– Дуже важлива! Нам приємно, що вони мають змогу відвідати цей матч, і робимо все, щоб їм сподобалось. Знаємо, завдяки кому граємо у футбол, і всі це розуміють, тому хочуть порадувати їх.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Ви грали , можливо, краще не до червоної, а до забитого м'яча. Саме з того моменту Динамо стало вас "переїзжджати". Ну а червона- це ваша тупість. За таке потрібно було вас карати не нічиєю, а перемогою!
Бо ваші гравці тупо били по ногах. 
Вас, взагалі, вдев'ятьох можна було залишати.
nicksaf
Так, ШД груба команда. Вже на перших хвилинах дісталося Бражку. А Їбинальду зовсім грубіян.
Шовковський угадав з замінами, було ким підсилити гру, у ШД такого не було, те, що вийшло на заміну...