Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 жовтня 2024, 16:26
676
0

«Моя мета – великий Манчестер Юнайтед». Цитати Еріка тен Хага

Червоні дияволи звільнили головного тренера

| Оновлено 28 жовтня 2024, 16:26
676
0
«Моя мета – великий Манчестер Юнайтед». Цитати Еріка тен Хага
Getty Images/Global Images Ukraine

У колишнього тренера «Манчестер Юнайтед» було багато різних етапів у кар’єрі, але він завжди знав, що сказати пресі. Навіть коли журналісти заговорили про його звільнення, нідерландський фахівець знаходив у цьому позитив.

Ось деякі цікаві цитати екс-тренера «червоних дияволів».

«Не кожен гравець здатний грати у всіх матчах. Ті, хто може, мають певний вік, досвід і фізичні можливості. З такими гравцями потрібно бути обережними, іноді давати їм перепочинок», — зазначив він, коментуючи вимоги інтенсивних тренувань у «Манчестер Юнайтед».

«Мене приваблюють команди «Манчестер Сіті» та «Ліверпуль». Вони грають у фантастичний футбол. Але епохи закінчуються», — варто згадати, що під час роботи в «МЮ» Тен Хаг зазнав поразок від «Ліверпуля» з рахунком 0:7 і від «Манчестер Сіті» — 3:6.

«Деякі гравці дуже важливі для стилю команди, і їх важко замінити. Але до цього потрібно бути готовими й змінювати свою гру. Ми часто будуємо тактику навколо Маркуса Рашфорда, але нам треба підлаштовуватися та змінювати це», — схоже, що тренеру не завжди вдавалося це реалізувати.

«Я не боюся нових випробувань. У своїй кар’єрі я навіть працював у четвертому дивізіоні Німеччини, і це рішення я ніколи не пошкодую, бо саме там я познайомився з Пепом Гвардіолою та Матіасом Заммером», — так Тен Хаг згадував непрості часи та виклики.

«Моя мета — не створити «команду Еріка тен Хага», а сформувати великий «Манчестер Юнайтед», — здавалося, що деяких успіхів він таки досяг, хоча загалом результати залишалися незадовільними.

«Ми хочемо мати тільки найкращих футболістів, розвивати молодь і здійснювати правильні трансфери, аби будувати команду для майбутнього. Саме цього ми прагнемо у «МЮ», — такі плани мав Ерік Тен Хаг.

Нагадаємо, що 27 жовтня «Манчестер Юнайтед» повідомив про припинення співпраці з нідерландським тренером.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.