Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 жовтня 2024, 21:40
498
0

Наставник Карпат: «Добре, що ми перемогли – це завжди тішить»

Лупашко висловився про матч 11-го туру УПЛ

| Оновлено 26 жовтня 2024, 21:40
498
0
Наставник Карпат: «Добре, що ми перемогли – це завжди тішить»
ФК Карпати. Владислав Лупашко

26 жовтня о 18:00 відбувся матч 11-го туру УПЛ, в якому «Карпати» приймали «Оболонь» (1:0). Головний тренер господарів Владислав Лупашко прокоментував домашню перемогу:

– Дуже хороший суперник. Я сказав тренерам «Оболоні», що те, що вони зробили за останній місяць – це дуже суттєвий прогрес. Якщо вони будуть продовжувати в цьому ж темпі та керівництво буде їм довіряти та допомагати, то «пивовари» будуть підніматися вгору. Добре, що ми перемогли – це завжди тішить і відновлення завжди після позитивного результату проходить швидше, бо психологія така річ, яка має дуже суттєвий вплив на все те, що відбувається у світі.

– Як вам дебют Якова Кінарейкіна?

– Непогано. У цілому ми розуміємо, що воротарю важче входити в гру, ніж польовому гравцю. Були кілька помилок з його боку, але він впорався з цим, і я можу його похвалити за психологічну стійкість. Маємо не забувати, що він дуже давно не грав. Ми хотіли дати йому цей час і відзначити те, як Яків тренується. Ми це зробили і я вважаю, що це правильне рішення.

– У вівторок матч проти «Руха» в Кубку України дуже мало часу для відновлення. Які плани в команди на ці кілька днів?

– Насамперед – потрібно відновитися. «Рух» має перевагу в добу, адже вони грали вчора з «Чорноморцем». А це відіграє дуже суттєву роль. Також у них молода команда, яка набагато швидше відновлюється. «Рух», напевно, не робив ставку на чемпіонат, вони втратили очки вчора, але це вже їхня справа.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.