Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
5027
0

Палкін розповів про обіцянку Баварії, яка поки що так і не виконана

Мюнхенці висловили готовність підтримати Україну, яка перебуває у стані війни

Палкін розповів про обіцянку Баварії, яка поки що так і не виконана
shakhtar.com. Сергій Палкін

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін згадав, як свого часу відбувався трансфер вінгера «гірників» Дугласа Кости до «Баварії», а також розкрив обіцянку мюнхенського гранда, яка поки що так і залишається невиконаною.

«Його [Дугласа Кости] швидкість була неймовірною. Він міг обігнати будь-якого супротивника. Дуглас Коста став для нас дуже ефективним придбанням. Ми купили його дешево та перепродали за високою ціною».

«Усі деталі ми обговорювали телефоном, це були дуже дружні переговори. Потім делегація «Баварії» вирушила до Києва для підписання [паперів]. Я провів деякий час із тодішнім фінансовим директором Яном-Крістіаном Дрісеном. З того часу ми дружимо й завжди розмовляємо, коли бачимося. Загалом у нас дуже гарні стосунки з керівництвом «Баварії». Вони також пообіцяли нам, що зіграють з нами товариський матч, аби допомогти біженцям, солдатам та всьому нашому народу. На жаль, поки що це не спрацювало. Я сподіваюся, що ми зможемо знайти дату протягом найближчих шести місяців», – розповів Палкін.

Нагадаємо, Дуглас Коста перейшов із «Шахтаря» до «Баварії» влітку 2015 року за 30 мільйонів євро. Бразилець зіграв 97 офіційних матчів за мюнхенську команду, в яких відзначився 15 голами та 30 асистами. Наразі Дуглас Коста виступає в Австралії за «Сідней».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.