Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
754
0

ПСЖ – ПСВ. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 22 жовтня о 22:00 за Києвом

ПСЖ – ПСВ. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

22 жовтня на «Парк-де-Пренс» пройде матч 3-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому ПСЖ зустрінеться з ПСВ. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

ПСЖ

Команда вже давно домінує у французькому футболі. Це не змінилося і за нинішнього наставника, Луїса Енріке. Але, як і попередники, іспанця оцінюють за виступами у Лізі чемпіонів. І минулий цикл керівництву сподобався, адже тоді пройшли Барселону (нехай і не без везіння) та дісталися півфіналу. Зараз у Луче новий виклик: улітку проект залишила головна зірка, Мбаппе. І поки що у Лізі чемпіонів не все виходить. Починати мали з нульової нічиєї вдома з Жироною, але пощастило, коли Гассаніга на 90-й хвилині фактично оформив автогол, і у підсумку французи вирвали перемогу 1:0. Але далі був досвідчений Арсенал, який у Лондоні оформив упевнену перемогу – Хаверц та Сака забили по голу ще у першому таймі, оформивши підсумкові 2:0.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

ПСВ

Клуб перед початком минулого сезону повернув на батьківщину Петера Боса. І той виправдав довіру, зумівши повернути до Ейндховена чемпіонський титул. Та й зараз, програвши вдома по пенальті Суперкубок Нідерландів, одному зі старих ворогів, Феєнорду, змогли до середини осені закріпитися в статусі лідера Ередивізії. Але в Лізі чемпіонів нідерландці поки що відверто розчаровують. Поразка Ювентусу була досить очікуваною - у Турині поступилися 1:3. Але потім на своєму полі, приймаючи Спортінг, швидко відкрили рахунок, але дозволили гостям з Лісабона зрівняти на 83-й хвилині, і врешті-решт так і закінчили внічию - явно це втрата двох очок, а не завоювання одного.

Статистика особистих зустрічей

Обидва клуби по праву вважаються одними з найсильніших у своїх країнах та постійно грають у єврокубках, навіть у Лізі чемпіонів. Але примудрялися до цього жодного разу між собою на полі перетнутися.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу підопічних Луїса Енріке, причому впевнену. Але варто пам'ятати, як важко даються голи обом клубам - варто придивитися до варіанту з тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,66).

Прогноз Sport.ua
ПСЖ
22 жовтня 2024 -
22:00
ПСВ Ейндховен
Тотал голів менше 3.5 1.66 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Панатінаїкос – Челсі – 1:4. Суперматч від Мудрика. Відео голів та огляд
Футбол | 25 жовтня 2024, 03:55 3
Панатінаїкос – Челсі – 1:4. Суперматч від Мудрика. Відео голів та огляд

Дивіться найцікавіші моменти матчу 2-го туру Ліги конференцій

Знову схибили. Полісся в Житомирі втратило очки проти Колоса
Футбол | 25 жовтня 2024, 19:58 13
Знову схибили. Полісся в Житомирі втратило очки проти Колоса

Команда Ашура другий матч поспіль проти аутсайдерів не може виграти на власному полі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.