Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2253
1

Мілан – Брюгге. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 22 жовтня о 19:45 за Києвом

Мілан – Брюгге. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

22 жовтня на «Сан-Сіро» пройде матч 3-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому «Мілан» зустрінеться з «Брюгге». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Мілан

Команда минулого сезону поступилася на внутрішній арені лише Інтеру. Але в решті турнірів мало що виходило, і керівництво проекту зробило те, що, схоже, давно планувало – розлучилося зі Стефано Піолі. Але його наступник, Паулу Фонсека, починав так, що вже до вересня з'явилися чутки про його можливу відставку. У тому числі червоно-чорні, відкривши рахунок, безвільно програли Ліверпулю вдома у стартовому турі Ліги чемпіонів. Потім ситуація налагодилася у Серії А – переломним став успіх у дербі з Інтером. Але й потім осічки траплялися, чого варта поразка Фіорентині. Та й візит до Леверкузена в рамках Ліги чемпіонів обернувся поразкою від Баєра - єдиний гол забив Боніфасе на початку другого тайму. Тож не можна сказати, що португалець може почуватися так спокійно - ним навряд чи задоволені.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Брюгге

Клуб минулого сезону, змінивши перед фінішною прямою тренера і зробивши ставку на Нікі Хеєна, зумів знову випередити Роял Юніон і повернув собі чемпіонський титул після річної паузи. Зараз старт на внутрішній арені відверто не задався, більше половини матчів приносять втрати очок - поразки або як максимум нічиї. У Лізі чемпіонів бельгійці починали з розгромного, 0:3 програного матчу - але там і суперником був фіналіст минулого розіграшу, дортмундська Боруссія. Але потім, у 2-му турі, під час поїздки до куди простішого опонента, Штурма, вдалося взяти важливу перемогу за рахунок єдиного голу Цоліса, забитого в середині 1-го тайму.

Статистика особистих зустрічей

Загалом між клубами було проведено 6 матчів. З них половину виграли россонері за пари поразок бельгійцям. Але після 2003 року сторони не перетиналися.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що у цьому поєдинку гості вистоять на Сан-Сіро. Можна навіть спробувати ставку на італійців із форою -1 гол (коефіцієнт - 1,77).

Прогноз Sport.ua
Мілан
22 жовтня 2024 -
19:45
Брюгге
Фора Мілана (-1) 1.77 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Пора вже Мілану набирати бали!