Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 жовтня 2024, 23:25
1025
0

Обігнати Анрі. Каррагер розповів, чому Салах залишиться в Ліверпулі

Легендарний ексзахисник мерсисайдців висловився про контракт єгиптянина з Ліверпулем

| Оновлено 21 жовтня 2024, 23:25
1025
0
Обігнати Анрі. Каррагер розповів, чому Салах залишиться в Ліверпулі
Getty Images/Global Images Ukraine. Мохамед Салах

Зірковий ексзахисник «Ліверпуля» Джеймі Каррагер висловив свою думку про продовження контракту 32-річного вінгера мерсисайдців Мохамеда Салаха:

«Він придивиться до статистики забитих голів Тьєррі Анрі і Френка Лемпарда, я думаю, і я вважаю, що така статистика є однією з головних причин, чому Мо Салах підпише новий контракт у Ліверпулі.

Звичайно, вони будуть говорити про гроші та тривалість контракту, але я думаю, що це те, що справді стимулює Мо Салаха. Він б’є всі рекорди в «Ліверпулі», і я думаю, що це велика частина його уваги як гравця».

20 жовтня у матчі 8-го туру АПЛ між «Ліверпулем» та «Челсі» (2:1), Салах реалізував пенальті, зрівнявшись за кількістю забитих голів з ексфорвардом «Тоттенхема» Джермейном Дефо, чим забезпечив собі місце у топ-9 найкращих бомбардирів за всю історію АПЛ. Контракт єгиптянина з англійським клубом закінчується влітку 2025 року.

Легендарний ексфорвард «Арсенала» Тьєррі Анрі має в своєму активі 175 голів та знаходиться на 7-му місці у топі. Френк Лемпард, маючи на 2 голи більше, ніж Анрі, займає 6-ту позицію. Легенда «Ньюкасла» Алан Ширер очолює топ, маючи в своєму активі 260 голів.

В активі Салаха 162 голи в АПЛ. 160 м'ячів єгиптянин забив у футболці «Ліверпуля», та всього двічі відзначився за «Челсі».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.