Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 21 жовтня 2024, 15:01
654
0

Валенсія – Лас-Пальмас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 21 жовтня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 21 жовтня 2024, 15:01
654
0
Валенсія – Лас-Пальмас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
ФК Валенсія

21 жовтня на «Местальї» пройде матч 10-го туру Прімери, в якому «Валенсія» зустрінеться з «Лас-Пальмасом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Валенсія

Команда має чимало яскравих сторінок – і при цьому ненавидимого всіма нинішнього власника Пітера Ліма. Трохи менш як два роки тому він призначав головним тренером Рубена Бараху більше як громовідвід: легенда мав захистити від граду критики свого роботодавця. Він дав більше - виграв боротьбу за виживання позаминулого сезону, а потім мало не за єврокубки боролися, впевнено закінчивши у верхній частині таблиці. Зараз кажани відверто провалилися на старті, та й досі статистика відверто посередня: єдина перемога, над Жироною, і всього 6 очок після 9 турів - досі лос чес залишаються в зоні вильоту. Та й 5 забитих, з яких 2 на рахунку Уго Дуро, вказують, де саме можна додати, ось тільки за рахунок чого це можна зробити?

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Лас-Пальмас

Клуб після досить довгого животіння змогла повернутися до Прімери. Звісно, ​​амарільос було досить непросто на новому рівні. Але тоді вони змогли забратися на 16-те місце, чого вистачило для того, щоб утримати прописку. Але головний автор цих успіхів, Луїс Гарсія Пласа, перебрався на підвищення до Севільї. У нього там не все виходить, але вже його наступник і зовсім встиг позбутися посади. Все справедливо: почавши з нічиїх на своєму полі, якраз із Севільєю та мадридським Реалом, потім додали лише одну нічию при великій кількості поразок. У результаті з початку жовтня посаду зайняв Дієго Мартінес Пенас, що зробив ім'я та репутацію в Гранаді, але потім ніде себе не виявив. Саме в понеділок він дебютує на новому місці, і явно хоче одразу досягти успіху.

Статистика особистих зустрічей

У 6 із 7 останніх очних поєдинках вигравала та команда, що грає вдома. І лише у кубку 2018-го року була нічия на полі Лас-Пальмаса.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у різке перетворення гостей. Лос чес потребують перемоги, і вдома з прямим конкурентом здобудуть її (коефіцієнт – 1,79).

Прогноз Sport.ua
Валенсія
21 жовтня 2024 -
22:00
Лас-Пальмас
Перемога Валенсії 1.79 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.