Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 жовтня 2024, 15:04
211
0

Ноттінгем Форест – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 21 жовтня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 21 жовтня 2024, 15:04
211
0
Ноттінгем Форест – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Twitter

21 жовтня на «Сіті Граунд» пройде матч 8-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ноттінгем Форест» зустрінеться з «Крістал Пелас». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ноттінгем Форест

Команда має велику історію, але довгий час бовталася у Чемпіоншипі. Але спочатку Стів Купер несподівано підняв лісників у Прем'єр-Лігу, а потім не менш несподівано виграв у 2022/2023 боротьбу за виживання там. Але потім були нові виклики, у тому числі штраф в очках за порушення фінансових правил. Благо, керівництво змогло вчасно змінити менеджера, причому покликали досвідченішого фахівця, Нуну Ешпіріту Санту - і той зміг досягти потрібного результату навесні. Зараз виходить також непогано. Поки що програвали лише Фулхему - навіть виліт із Кубка Ліги від Ньюкасла був оформлений через серію пенальті після 1:1. При цьому клуб примудрився перемогти не лише кризовий Саутгемптон, а й Ліверпуль, а у крайньому турі розділили очки з Челсі, закінчивши 1:1.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Крістал Пелас

Клуб довгий час грав під керівництвом Ходжсона, що забезпечував стабільність, але дуже нудну. Перша спроба попрощатися зі Стариною Роєм, зі ставкою на Вієйра, вийшла невдалою, і ветерана тренерського цеху довелося кликати назад – і він упорався. Але минулого сезону покликали Гласнера. Олівер, здавалося, швидко освоївся в Англії, і навесні, вигравши чимало матчів, закінчивши у топ-10. Але при цьому після літньої паузи у команди, що досить помітно змінилася (наприклад, продаж Олісе в Баварію), мало що виходило. Досі вигравали склярі лише у форматі Кубка Ліги – там впоралися і з Норвічем, і з КПР, втім, попереду там гра з Астон Віллою. Але в АПЛ були тільки максимум нічиї, а більша частина, 4 (у тому числі обидва останні) - і зовсім програли. Оліверу було над чим попрацювати під час паузи на матчі збірних

Статистика особистих зустрічей

Тричі поспіль ці клуби закінчували зустрічі нічиїми.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у лісників, що грають вдома. Але з урахуванням історії останніх протистоянь ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,71).

Прогноз Sport.ua
Ноттінгем Форест
21 жовтня 2024 -
22:00
Крістал Пелес
Тотал голів менше 2.5 1.71 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.