Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 жовтня 2024, 15:11
6239
26

«Танцюють на кістках наших воїнів». Вернидуб порівняв Київ та Кривий Ріг

Головний тренер «Кривбаса» вважає, що в столиці люди забули про війну

| Оновлено 21 жовтня 2024, 15:11
6239
26
«Танцюють на кістках наших воїнів». Вернидуб порівняв Київ та Кривий Ріг
ФК Кривбас. Юрій Вернидуб

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб порівняв життя українців під час повномасштабної війни проти росії у Києві та Кривому Розі:

«Коли приїжджаєш до столиці України, то таке враження, що тут війни немає. У Кривому Розі в суботу прилетіли ракети біля автовокзалу, це центр міста. Постраждали люди, на жаль.

У суботу я прогулявся Києвом. Вийшовши з готелю, дійшов до метро Арсенальна – там життя вирує, музика грає. Хтось танцює – я цього не розумію, це буквально відбувається на кістках наших воїнів. Ти хочеш випити – купи собі пляшку, сядь удома, випий, але щоб тебе ніхто не бачив і лягай спати. А робити це публічно – я цього не розумію. Я це говорю тому, що на початку війни, практично п’ять місяців, я був там, де дуже страшно».

Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ViAn
Сьогодні в Києві уламки шахедів влучили у 3 житлові забудови у різних районах Міста. Те ж саме було вчора. Кожну ніч над Києвом, на підльоті до нього, збивають шахеди. Хай поїде в Охматдит, пройдеться по Подільському і Шевченківському райноах, і подивиться як Київ забув про війну. Та що там, хай на Центральному вкозалі повернеться спиною до Вокзалу і подивиться праворуч, на БЦ Тауер. Або з Південного вокзалу може піти прямо і побачити стадіон Локомотив. 150 метрів від Вокзалу. І житлові будинки навколо. Можна йти і в інші сторони. Усюди у Києві багато зруйнованого ракетами житла, садочків, шкіл. 
А життя бурлить тому, що завтра може не бути. Всі живуть сьогодняшнім днем. 
Умник
Стоп стоп стоп.
Бля мы так скоро дойдем до того что будем считать где разрушений больше где меньше.
Таких людей которые гуляют в каждом городе полно.
Но не в коем случае нельзя бля дележку устраивать и письками меряеться.
Люди озлобленые до предела ко всему и ко всем.
Просто все тяжелее понять и тех и других.
Выталкиватель парашутистов
Як сказав мені один поліціянт в зван  імайора - йому однаково, від кого він буде отримувати зарплатню - від Зеленського чи від Путіна. І коли я йому відповів,що він дуже резикує, роблячи такі заяви, він зареготав і пообіцяв мені, що я буду першим, кого він повісить на ліхтарному стовпі, коли Україна стане частиною РФ..... Я довго не думав і написав заяву на нього. Через два місяці його відправили в район бойових дій, а ще через місяць він зник з радарів. Ось і думаю - чи розірвало його на молекули від розріву фугаса, чи втік до рашистів...
serhiy
І при чому тут Київ ? В кожньому місті є такі люди ,що ходять по барах,дискотеках і концертах.Пане Юрій,в вашому рідному Житомирі така сама ситуація. Але це життя ,не вам судити. Хтось горює,а хтось святкує. Хтось помирає,а хтось народжується..Люди розводяться і одружуються.Пів світу скаче-пів світу плаче. Не думаю,що ви приїжджаєте до дому і вас там в хаті траур весь час і діти бігають з чорними повязками. Життя іде.Якщо жити одним негативом-довго не протягнеш,а ще є сімя і діти. Що я маю кожен день на цвинтар дітей водити мертвих солдат показувати ?Я краще на концерт відведу чи в ТЦ чи на майданчик -буду дивитися як життя бурлить ,насолоджуватися тим що маю зараз. Бо завтра того вже може не бути.  Коли в містах оголошується траур- ніяких розважальних програм.Я за то. А решта - то таке.Не туди вас поперло ,Юрій Миколайович .
Gargantua81
если бы в Кривой не прилетало, то там бы тоже забыли про войну. это нормально.
Andrey_17
100% Юра правий... Ви пі..раси Київськи, клуби, вечірки, івенти  тусовки на Арсенальній... вам на ту війну побоку... Ви як щури збігли 3ри роки тому до того фортеця Львів. Російську не розумію... 40т за 1к. квартиру беру...  Прол війну 14 року я взагалі мовчу...  За то ТЦК 321... так? Таке враженя Кияни і при Росії жили б і не парилися.
Strontium
Киев типа в домике, под Патриотами.   А к другим ракеты запросто прилетают в школы и садики, по заводам и супермаркетам.   Но когда голова останется без тела,то и это не поможет.   Трамп! приди с миром...
AK.228
Так и есть… охуевшие жители столицы , да и все что западнее - на расслабоне 
apepa
Что с этих киевских тварей взять. Их президент динама враг Украины, который всю жизнь работает на кремль, голосует за антиукраинские законы в ВР. А они не то что прогнать его не могут, они вообще говорить об этом не хотят. И это во время войны! Болельщики динама самые настоящие гниды, которых ненавидит и презирает вся Украина!