Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 жовтня 2024, 09:20
585
0

Юрій ВЕРНИДУБ: «Ми дуже чекали на цю перемогу»

Наставник «Кривбасу» задоволений перемогою над «Зорею»

| Оновлено 21 жовтня 2024, 09:20
585
0
Юрій ВЕРНИДУБ: «Ми дуже чекали на цю перемогу»
ФК «Кривбас». Юрій Вернидуб

Головний наставник «Кривбасу» Юрій Вернидуб проаналізував успіх своїх підопічних у матчі проти луганської «Зорі» (1:0).

«Ми дуже чекали на цю перемогу, адже давно не вигравали. Нарешті вона прийшла, нарешті ми забили. По грі «Кривбас» не поступався нікому в попередніх турах: ні «Олександрії», ні «Динамо». З реалізацією були проблеми. Так, сьогодні ми забили, але ще мали багато шансів, щоб відзначитись. Але головне, що сьогодні є ця перемога. Цей успіх дає нам можливість крокувати вперед, що ми і будемо робити.

Особливих корективів після перерви не було. Я бачив по першому тайму, що ми дуже непогано грали. Десь не вистачало інтенсивності гри. Хоча перед грою із «Зорею» ми подивились дані SkillCorner, і у них – найшвидша команда в УПЛ. Навіть не «Динамо» і «Шахтар». Переживав, що десь можемо пропустити на контратаці, адже так як «Зоря» проводить контратаки жодна команда УПЛ їх не проводить. Хіба що тільки «Динамо» ще.

Поговорили з хлопцями, і не дали їм такої можливості. Їх другий козир – це стандарти. У них є хлопці, які вміють грати на другому поверсі. Це і Будківський, і Джордан, і Ескінья, і Башич, і Мічін. Але ми так побудували захист при стандартах, що практично не дали їм шансів.

Чому замінив Аморозо? У Маттео мікротравма. Був удар і він отримав ушкодження. Я не став ризикувати, тому вирішив його замінити. Бізімана тільки приїхав 18-го жовтня і встиг 19-го провести з нами одне тренування, і вже сьогодні вийшов на поле. Думаю, у нього повинен бути хороший настрій, адже Руанда перемогла, а він забив переможний гол в останній грі.

Що робити з поганою реалізацією? Треба працювати, працювати і ще раз працювати, що ми постійно і робимо. Я впевнений, що наша сумлінна праця принесе свої плоди. Дивився статистику, за показником xG ми – в лідерах УПЛ. Головне, що воно є. Єдине, можливо, десь не вистачає майстерності. Будемо працювати» – сказав Вернидуб.

У турнірній таблиці чемпіонату України Кривбас розташувався на шостій сходинці. За дев'ять турів підопічні Вернидуба набрали 14 пунктів.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.