Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 жовтня 2024, 01:09
164
0

Рух – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Закриє тур нове львівське дербі

| Оновлено 21 жовтня 2024, 01:09
164
0
Рух – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Рух

У понеділок, 21 жовтня, «Рух» в рамках заключного матчу 10-го туру УПЛ на стадіоні «Арена Львів» вперше зустрінеться з «Карпатами».

Рух

У попередній грі чемпіонату «Рух» у гостях порівну поділив очки з «Олександрією» і перед новим львівським дербі перебуває на сьомому місці турнірної таблиці. Загалом нічийна серія підопічних Віталія Пономарьова продовжується в УПЛ впродовж рекордних для клубу 4-х ігор. На своєму ж полі рухівці не пропускають голів впродовж 284-х хвилин чемпіонату і цей «сухий» домашній серіал «жовто-чорних» розпочався ще в заключній грі минулого сезону.

Ось передматчева думка головного тренера рухівців Віталія Пономарьова: «Карпати» - більш досвідчена команда, якщо поглянути на середній вік їхнього колективу. Думаю, зараз у клубів різні вектори розвитку та цілі, адже в «Руху» грають переважно львівські молоді хлопці. Тоді як «Карпати» роблять ставку на легіонерів. Також бюджет нашого наступного суперника перевищує бюджет «Руха». Втім, на полі все вирішує гра».

Карпати

«Зелено-білі» в минулому турі чемпіонату також зіграли внічию, але на своєму полі з «Інгульцем». Після гри головний тренер «Карпат» Владислав Лупашко зазначив: «Така кількість моментів завжди є достатньою, щоб перемагати. Сподобалось те, що у нас були гольові нагоди від початку матчу і до кінця. Результат залежав від завершальних дій. На жаль, їх не відбулося. Хоча забили два голи з офсайду, не реалізували пенальті, створили багато моментів для того, щоб виграти. Якість гри була на досить високому рівні».

З урахуванням зіграних вже інших матчів туру «Карпати» перебувають на 11-му місці в турнірній таблиці. Для «зелено-білих», як і для їхнього наставника, це буде 10-й матч в УПЛ. Гольова гостьова серія «Карпат» триває в чемпіонаті 3 гри – 4 голи. Орест Кузик може забити 20-й гол на клубному рівні, а Денис Мірошниченко - 10-й гол в УПЛ. До матчу на «Арені Львів» команди підійшли без дискваліфікованих гравців.

Статистика зустрічей

Суперники проведуть свій дебютний матч в УПЛ. «Карпати» стануть 22-м суперником «Руха», в тому числі другим зі Львова (раніше – ПФК «Львів»).

Феміда

Арбітром матчу призначено Олександра Афанасьєва (Харків), який в УПЛ провів 10 матчів. «Карпати» та «Рух» за цього арбітра зіграють дебютний матч в УПЛ.

Прогноз на протистояння

«Рух» грає внічию в чемпіонатах впродовж 4-х ігор ігор. «Карпати» в попередніх двох матчах в УПЛ у Львові не перемагали. Прогнозуємо бойову нічию на стадіоні «Арена Львів».

Орієнтовні склади:

«Рух»: Ледвій, Дідик, Холод, Сич, Роман, Підгурський, Притула, Федор, Климчук, Карабін, Краснопір.

«Карпати»: Кемкін, Мірошниченко, Адамюк, Бабогло, Жан Педросо, Альварес, Бруніньйо, Чачуа, Очеретько, Шах, Ігор Невес.

Прогноз Sport.ua
Рух Львів
21 жовтня 2024 -
18:00
Карпати Львів
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Почалися переговори. Тренера із найбільшою зарплатою в світі звільнять
Футбол | 20 жовтня 2024, 17:33 4
Почалися переговори. Тренера із найбільшою зарплатою в світі звільнять

Роберто Манчіні, здається, не залишиться в Саудівській Аравії

ФОТО. Шахтар вилетів до Лондона. Названо заявку на гру з Арсеналом
Футбол | 20 жовтня 2024, 22:23 18
ФОТО. Шахтар вилетів до Лондона. Названо заявку на гру з Арсеналом

Увечері 22 жовтня у столиці Англії відбудеться матч 3-го туру Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.