Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
201
0

Барселона – Севілья. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 20 жовтня о 22:00 за Києвом

Барселона – Севілья. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

20 жовтня на «Естаді Олімпіко» пройде матч 10-го туру Прімери, в якому «Барселона» зустрінеться з «Севільєю». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Барселона

Команда минулого сезону залишилася взагалі без трофеїв. У результаті Хаві (який взагалі-то спочатку сам взимку анонсував відхід) не допоміг ні статусу місцевої ікони як футболіста, ні перемоги 2023-го року в Суперкубку та Прімері. Причому Лапорта різко змінив підхід і після максимально своєї людини запросив Фліка, іноземця з досвідом, але не працював в Іспанії. Хансі довелося використати, що є - зареєстрували лише одного нового футболіста, Дані Ольмо, і то важко. Але німець робить роботу, і вже зараз є відрив від переслідувачів. Але були й невдачі - вже синьо-гранатові програвали і в Лізі чемпіонів, Монако, і в Прімері - там отримали 2:4 від Осасуни. Ну і лазарет традиційно сповнений - важка травма Тер Штегена навіть призвела до того, що в проект заманили Щенсни, що тільки-но закінчив кар'єру, ставши не потрібним Ювентусу.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Севілья

Клуб уже позаминулого сезону дуже лихоманило. Але тоді вдалося провернути фірмовий фокус, з перемогою в Лізі Європи. У наступному розіграші Ліги чемпіонів іспанці виявилися останніми у своїй групі і достроково покинули міжнародну арену вже в грудні. При цьому вони і в Прімері не змогли додати, закінчивши розіграш серед скромних середняків. В надії на прогрес улітку тут зробили ставку на Хав'єра Гарсію Пім'єнту, але при цьому через фінансові проблеми продовжували продавати гравців. Не дивно, що новий тренер починав із чергування поразок та нічиїх, але вже у вересні почали постійно вигравати, щоправда, поки що на своєму полі.

Статистика особистих зустрічей

За 8 останніх очних матчів Біла Андалусія лише одного разу взяла нічию - решту поєдинків, у тому числі ось уже п'ять поспіль, було виграно кулес.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на дуже солідну перемогу господарів поля. Вони й справді сильніші - ставимо на підопічних Фліка з форою -1,5 гола (коефіцієнт - 1,85).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перша поразка у сезоні. Борнмут Забарного засмутив Арсенал у матчі АПЛ
Футбол | 19 жовтня 2024, 21:26 17
Перша поразка у сезоні. Борнмут Забарного засмутив Арсенал у матчі АПЛ

Команда українця виграла 2:0

Несподівано розгромна поразка. Стародубцева залишила турнір у Гуанчжоу
Теніс | 20 жовтня 2024, 07:35 3
Несподівано розгромна поразка. Стародубцева залишила турнір у Гуанчжоу

Юлія не зуміла знайти свою гру і поступилася Єлені Приданкіній на старті кваліфікації

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.