Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1611
0

Ліверпуль – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 20 жовтня о 18:30 за Києвом

Ліверпуль – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

20 жовтня на «Енфілді» пройде матч 8-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Челсі». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Ліверпуль

Команда зіткнулася цього року із серйозним викликом: закінчувалася повноцінна епоха, час роботи успішного, культового тренера. Чим це загрожувало, можна зрозуміти, глянувши на муки МЮ без сера Алекса. І боси червоних пішли цікавим шляхом: підібрали Клоппу наступника, Слота, але при цьому Арне отримав практично ідентичну команду, без кадрових втрат влітку, які були б якось відчутні, але й без підписань під нідерландця. Як мінімум, це вже принесло успішний старт, причому не лише в АПЛ мерсисайдці штампують перемоги, а й у Лізі чемпіонів. Але варто також пам'ятати, що вже не обійшлося без осічки. Причому поразка Ноттінгем Форест припала саме на ідентичний момент, коли футболісти у жовтні щойно повернулися зі своїх збірних - як буде зараз? Ще й без Аліссона, який травмувався на рівному місці.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Челсі

Клуб продовжує бути чимось на зразок живого футбольного симулятора у Боулі. Американські інвестори не були задоволені результатом минулого сезону, коли Почеттіно підняв пенсіонерів лише на 7-ме місце – і, достроково з ним розлучившись, зробили ставку на Мареску. Той влітку не витримував і публічно нарікав на те, що одночасно працювати з 40 підопічними не може. У результаті частини позбулися, навіть встановивши рекорд із заробленої суми - але знову купили явно більше. Причому, купуючи нових атакуючих півзахисників і якого за рахунком воротаря, сині залишаються фактично з єдиним центрфорвардом - не підписали ні Омородіона, ні Осімхена, ні будь-кого. У результаті все-таки восени вдалося налагодити завоювання перемог. Мареску навіть менеджером місяця визнали. Але перед паузою на ігри збірних його підопічні обмежилися нічиєю з Ноттінгем Форестом.

Статистика особистих зустрічей

Унікальна ситуація: 8 із 9 крайніх очних матчів приносили нічиї, і лише у січні червоні тут влаштували погром 4:1.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на новий успіх мерсисайдців. Вони стабільніші та грають удома – ставимо на чергову вже перемогу підопічних Слота (коефіцієнт – 1,69).

Прогноз Sport.ua
Ліверпуль
20 жовтня 2024 -
18:30
Челсі
Перемога Ліверпуля 1.69 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.