Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
|
753
1

«Це ранить мене найбільше. Неймар заплакав, розповідаючи про свої проблеми»

Бразилець поділився пережитими труднощами

«Це ранить мене найбільше. Неймар заплакав, розповідаючи про свої проблеми»
Неймар

Зірковий бразильський форвард Неймар, який наразі виступає за Аль-Хіляль із Саудівської Аравії, заплакав, коли розповідав про свої проблеми, пов'язані з травмою, котру він отримав рік тому в матчі за свою національну збірну.

«Я ніколи не припускав, що зможу перевершити рекорд Пеле за кількістю голів у складі збірної. Це Пеле, розумієте? Я ніколи б у житті не подумав про це. Перехід в Аль-Хіляль, народження моєї дочки... Все йшло до того, що цей рік мав стати великим для мене, але потім сталося це...

Я пам'ятаю момент, коли отримав травму, я відчув величезний біль. На той момент я вже знав, що це серйозно. Найбільше я люблю грати у футбол. Кожний день поза полем для мене - це страждання, це те, що мене ранить найбільше», – сказав Неймар.

Відео з розповіддю бразильця було опубліковано в YouTube. Розповідаючи про свою травму, футболіст не зміг стримати сліз.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
Пожаліти бідного мільярдера, чи що? Після "Барси" він більше відновлюється з дівчатами на своїй віллі в Ріо, ніж грає. Від саудитів гроші на халяву отримує. Чим він ще незадоволений, ця плакса?