Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 19 жовтня 2024, 02:02
41
0

Ювентус – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 19 жовтня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 19 жовтня 2024, 02:02
41
0
Ювентус – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

19 жовтня на «Альянц Стедіум» пройде матч 5-го туру Серії А, в якому «Ювентус» зустрінеться з «Лаціо». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ювентус

Команда може заносити собі в успіх минулий сезон. Після спаду вдалося повернутися до групи лідерів Кальчо, додавши до цього перемогу в Кубку Італії. Але при цьому у 2024 році Стара Синьйора показувала чимало відверто провальних матчів. У підсумку досить очікувано влітку в Турині змінилося багато чого: новим наставником замість звільненого ще навесні Аллегрі став Тіаго Мотта, що проявив себе відмінно в Болоньї. Та й склад змінили, причому відпускали зірок, не торгуючись, як К'єзу, а то й розриваючи контракти, як із Щенсни. А купували, зокрема, і за 50 і більше мільйонів - стільки віддали за Дугласа Луїса та Копмейнерса. У результаті вдалося побудувати практично монолітну оборону - новому голкіперу, Ді Грегоріо, забили тільки в минулому турі, і то з пенальті на 88-й. А ось з атакою гірше - за травмованого Міліка єдиним центрфорвардом залишається Влахович. У результаті поразок немає, але 4 із 7 матчів приносили нічиї. Цікаво, що в Лізі чемпіонів картина зовсім інша: 3:1 із ПСВ, 3:2 із РБ Лейпциг.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Лаціо

Клуб у 2023-му році взяв друге місце у Серії А – один із найкращих результатів не лише останнім часом, а й взагалі за всю історію. Але непогано проявивши себе в Лізі чемпіонів, орли почали втрачати очки на внутрішній арені. У результаті недавній герой, Саррі, не допрацював і до кінця наступного сезону. А його вже колишні підопічні, насилу випередивши Фіорентину, посіли 7-ме місце. Завдання відвойовувати втрачені позиції влітку поклали на Бароні. Але якщо в Лізі Європи вдалося успішно стартувати, обігравши і київське Динамо, і Ніццу (3:0 і 4:1 відповідно), то в чемпіонаті країни вже була пара поразок. Втім, і суперники не більш стабільні, і поки що вдається ділити третє місце, якраз із Ювентусом.

Статистика особистих зустрічей

Останнім часом дуже позначається фактор поля: господарі арени перемагають уже сім разів поспіль.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що тенденція збережеться. Але зрозуміло, що важлива битва не буде видовищною – ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,666).

Прогноз Sport.ua
Ювентус
19 жовтня 2024 -
21:45
Лаціо
Тотал голів більше 2.5 1.66 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.