Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 жовтня 2024, 02:09
42
0

Манчестер Юнайтед – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 19 жовтня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 19 жовтня 2024, 02:09
42
0
Манчестер Юнайтед – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Єгор Ярмолюк

19 жовтня на «Олд Траффорд» пройде матч 8-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Брентфордом». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда готувалася до цього поєдинку під керівництвом тен Хага. Всі дії, вся реакція на те, що відбувається, фактично звелася до того, що навколо тренувального поля наростили стіни - Ерік вважає, що за заняттями могли стежити. Це при тому, що у МЮ найгірший старт за десятиліття в Прем'єр-Лізі - лише 2 перемоги та 8 очок за 7 турів, лише 5 забитих - у одного Холанда вдвічі більше. Можна до цього додати Лігу Європи, де лідер почав тільки з нічиїх проти Твенте і Порту. Начебто фатальним могла стати для нідерландця поразка від Астон Вілли. Але в Бірмінгемі закінчили 0:0 і фахівець продовжив роботу з червоними дияволами. Втім, усі розуміють, що все зараз тримається на рівні до першої осічки.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Брентфорд

Клуб дедалі більше освоюється у ролі середняка АПЛ. Хоча минулий сезон для нього виявився непростим, і довелося фінішувати неподалік від зони вильоту – втім, лише номінально, за місцем у таблиці, із фактичним комфортним зазором від найкращого із трійки аутсайдерів. Наразі Томас Франк вже остаточно перебудувався на гру без проданого до Саудівської Аравії Айвена Тоуні. В цілому, і забивати є кому - Мбемо набив півдюжини голів (навіть він сам кращий, ніж усі червоні дияволи), і очки набираються досить бадьоро - з урахуванням 5:3 з Вулверхемптоном, на даний момент зібрано порівну перемог і поразок, по три, та 10 очок.

Статистика особистих зустрічей

З моменту виходу бджіл у Прем'єр-Лігу було зіграно вже 6 матчів. Все, чого за цей час вдалося домогтися лондонському клубу, це одного разу виграти та минулого сезону закінчити з грандом внічию.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що МЮ міг з толком провести паузу і додати. Але, здається, доречніше подивитися на ставку на перемогу Брентфорда із застосуванням фори +1,0 забитий м'яч (коефіцієнт - 1,75).

Прогноз Sport.ua
Манчестер Юнайтед
19 жовтня 2024 -
17:00
Брентфорд
Фора Брентфорда (+1) 1.75 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.