Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 17 жовтня 2024, 22:19
196
0

«Плакав весь тиждень»: Лукаку згадав провал Бельгії на ЧС-2022

Тоді Ромелу провалив турнір

| Оновлено 17 жовтня 2024, 22:19
196
0
«Плакав весь тиждень»: Лукаку згадав провал Бельгії на ЧС-2022
Getty Images/Global Images Ukraine. Ромелу Лукаку

Форвард національної збірної Бельгії Ромелу Лукаку болісно сприйняв виліт своєї команди на груповому етапі ЧС-2022 в Катарі. Тоді бельгійці посіли третє місце у своїй групі та не змогли кваліфікуватися до плей-оф.

«Ми грали з Хорватією, рахунок був 0:0, і я сказав собі: «Є надія». Потім я вийшов на заміну, і ви, хлопці, знаєте, як пройшла гра – я втратив чотири чудові моменти. Так вирішив Бог, жодних проблем.

Але наслідки почалися, коли я вдарив кулаком по лавці запасних – тоді-то і виплеснулося все моє розчарування. Я граю у футбол 23 роки, і вперше відчув себе так, як тоді. Я ніколи не думав про депресію, але, клянуся, коли я поїхав у відпустку, то цілий тиждень плакав щодня. Я був зломлений фізично і морально.

Варто висловити величезну подяку Тьєррі Анрі – він дзвонив мені по три рази на день, запитуючи: «Ти в порядку? Як у тебе з психікою?» Тому що він знає, як це. Він такий самий, як і я, він дихає футболом, він знає все. Він дивиться всі матчі і знає, що я схиблений на футболі», сказав Лукаку.

Нагадаємо. золоті медалі ЧС-2022 завоювала національна збірна Аргентини, у неймовірному фіналі обігравши команду Франції.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.