Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 17 жовтня 2024, 13:43
595
0

«Не вистачало Миколенка, Бражка...». Ексхавбек збірної — про матчі у жовтні

Олег Шелаєв – про перспективи національної команди

| Оновлено 17 жовтня 2024, 13:43
595
0
«Не вистачало Миколенка, Бражка...». Ексхавбек збірної — про матчі у жовтні
Facebook. Олег Шелаєв

Колишній гравець національної збірної України Олег Шелаєв ексклюзивно для Sport.ua розповів, чого очікує від підопічних Сергія Реброва в завершальних поєдинках Ліги націй – з грузинами та албанцями:

– Найближчі тижні гравці національної збірної України будуть знаходитися під опікою клубних тренерів й дуже важливо, аби вони уникли пошкоджень, а травмовані повернулися в стрій.

На мій погляд, в останніх матчах відчувалася відсутність Віталія Mиколенка, Володимира Бражка та Віктора Циганкова. Що ж до Mаксима Таловєрова, Івана Калюжного та Олексія Гуцуляка, який не уникнув струсу мозку, то вони в листопаді можуть потрапити до заявки.

Вважаю, лише після того, як з'явиться конкретика в кадровому питанні, тренерський штаб на чолі з Сергієм Ребровим почне визначатися зі стратегією на гостьові протистояння з грузинами та албанцями. Оскільки українцям треба перемагати, то треба буде підбирати тактику з акцентом на атаку. Важливо буде врахувати кожну дрібницю, в жовтневих поєдинках взаємодія півзахисників з висунутим на вістря Артемом Довбиком, бажала кращого.

Звісно, вірити в перемогу - справа легка, але все буде вирішуватися тільки на футбольному полі. Все ж, я вважаю, що в української збірної більше шансів досягти потрібного результату, – розповів Шелаєв.

Раніше екснападник збірної розповів, що треба команді для досягнення результатів.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.