Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 16 жовтня 2024, 22:50
2021
0

Найсексуальніша футболістка зазнала критики з боку своїх фанатів

Аліша Леманн заробляє гроші не тільки футболом

| Оновлено 16 жовтня 2024, 22:50
2021
0
Найсексуальніша футболістка зазнала критики з боку своїх фанатів
Instagram. Аліша Леманн

Футболістка збірної Швейцарії та «Ювентуса» Аліша Леманн заробляє гроші не тільки футболом, а й соціальними мережами, і її шанувальники були стурбовані тим, що вона тепер пропагує азартні ігри.

Її хлопець Дуглас Луїс також виступає за «Ювентус». Хоча вони грають за один і той самий клуб, фінансові умови більш ніж різні, оскільки бразильський півзахисник заробляє набагато більше, ніж вона.

Оскільки футболом Леманн заробляє не надто багато, Аліша рекламує численні бренди в Instagram, де за нею слідкують майже 17 мільйонів людей, а за даними зі Швейцарії, один з її постів коштує близько 280 тисяч євро.

Однак зараз вона піддається критиці за своє останнє платне партнерство з просування букмекерської контори Boomerang-Bet, яке зустріло несхвалення з боку її шанувальників, які не зацікавлені в її рекламі азартних ігор.

Її вчинок засудив фонд Sucht Schweiz, метою якого є запобігання або зменшення проблем, пов'язаних із потенційними залежностями.

Кажуть, що кількість любителів азартних ігор у Швейцарії зростає, і вони напевно не потребують такої реклами від такої відомої особистості, як Аліша.

«Така реклама робить азартні ігри прийнятними або навіть бажаними, що абсурдно. Число людей з високим ризиком або проблемною поведінкою, тобто гравців, збільшується з 3,2 до 4,3 відсотка в період з 2017 по 2022 рік», - заявили в організації.

25-річна Леманн не відповіла на згадану критику.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.