Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 16 жовтня 2024, 15:44
810
1

Ультрас Роми оголосили про новий протест на матчі з Інтером

Поєдинок відбудеться найближчої неділі

| Оновлено 16 жовтня 2024, 15:44
810
1
Ультрас Роми оголосили про новий протест на матчі з Інтером
Instagram

Фанати «Роми» оголосили про чергову акцію протесту в майбутньому матчі проти «Інтера», звинувативши власників клубу в невиконанні своїх обіцянок перед уболівальниками.

Початок сезону для «джаллороссі» проходить бурхливо: рішення сім'ї Фрідкін звільнити тренера і легенду клубу Даніеле Де Россі вже спричинило кілька протестів, які мають продовжитися, коли «Рома» прийме «Інтер» на «Стадіо Олімпіко» найближчої неділі.

Ультрас заявили, що залишать трибуну Curva Sud порожньою на перші 15 хвилин матчу на знак протесту проти керівництва клубу, вимагаючи зміни курсу.

«Щоб зробити наше невдоволення ще більш очевидним через важливість матчу, Curva Sud не буде підтримувати команду протягом 15 хвилин під час матчу з «Інтером» на знак протесту проти керівництва клубу через те, що воно не підкріпило свої обіцянки фактами», – йдеться в заяві.

«Витрачати гроші недостатньо, щоб вести «Рому», але необхідно створити і представляти клуб, у якому кожен уболівальник «Роми» міг би бачити себе в дзеркалі і пишатися цим.

Оскільки цього не відбувається, вболівальники «Роми» у всіх секціях закликають приєднатися до протесту. Сім'я Фрідкін, ми вимагаємо зміни курсу».

Відтоді як «Рома», за яку виступає український нападник Артем Довбик, змінила Де Россі на посаді головного тренера, Іван Юріч не знає поразок у Серії А, здобувши дві перемоги поспіль і раз зігравши внічию.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MIRRA
Суть вимог абсолютно незрозуміла... "бачити себе в зеркалі, зміна курсу..."